İnternet Sağlayıcısı Önerisi

grkm_kc1

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2018
Mesajlar
42
Türk Net'e deçmeyi düşünüyordum ama kararsızım. Türk Telekom'un aylık 174 TL'ye fiberi var. Onu da almayı düşündüm. Güzel bir internet firması var mı? Superonline o kadar kötü bi internet firması ki 2.19Mbps download, 0.19 upload sağlıyorlar. Bir şey de yapamıyorum. Yarın bu firmayı degiştirip güzel bir firmaya geçmeyi düşünüyorum, önerileriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiberiniz var mı önce onu sorayım. Yok ise en akıl karı iş superbox olur. Var ise vodafone öneririm. ''Türk Telekom'un aylık 174 TL'ye fiberi var'' yazmışsın eğerki normal cam kablo fiber değil ise o vdsl dir. vdsl tercih etme bence 50down vdsl alırsın evine 5down anca gelir ve sana verilen cevap size bu kadar geliyor bir şey yapamıyoruz olur
eskidende türktelekomun fiberini kullanıyordum 35mps superonline falan daha iyi dediler falan geçtik sonum böyle oldu
 
Ankara/Etimesgut' da oturuyorum Milenicom internet sağlayıcısını kullanıyorum. 100mps paketini 85TL'ye taahhütsüz kullanıyorum. Evime 94mps olarak ulaşıyor.Ayrıca Netspeed, Türknet, Orisnet tavsiye ederim. Türk Telekoma göre çok daha iyi hizmet sağlıyorlar.
 
TurkNet kullanıyorum ADSL. İyi ama fiyatları 76 TL(adsl) buldu. NetSpeed 56 TL diyor. Taahhütsüz birini dene derim önce bu firmalar gibi. TurkNet ile yakınınızda fiber varsa 100 mbit/s'ye kadar 86 TL ödeniyor. Avantajlı bir firma. Aslında ucuzluğun öncüsü gibi bir şey. Şu anda görünen NetSpeed'e bakılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı