İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Metekhan777

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Millenicom mu, TurkNet mi? Millenicom daha ucuz, iksinde de taahhüt yok ki bence kötü bir durum artık bu. Diğer markaları yazmıyorum fiyatları zaten yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam TurkNet kullandım zamanında taşındığımızda modem değiştirmemiz lazım diye 1K para istediler.

Hocam TurkNet kullandım zamanında taşındığımızda modem değiştirmemiz lazım diye 1K para istediler.
Türknet'te modem ücreti yok xDSL'de. Siz VDSL modem talep ederseniz 950₺ modem ücreti ödüyorsunuz. Fiber'de iste tüm sağlayıcılar kira bedeli tahsil eder. Bunu da Türknet ile Netspeed istemiyor. Paket fiyatı harici ek kalem çıkarmıyor kullanıcıya. Ben GİGAFİBER ZYXEL EMG 5523 model Router ile PMG 1005-T20B ONT terminali ücretsiz kiralandı tarafıma. Sadece aboneliği fesh ettiğim zaman Router ve ONT terminalini kutularıyla birlikte eksiksiz biçimde teslim etme mecburiyetim var.

TurkNet'te modem ücreti yok XDSL'de. Siz VDSL modem talep ederseniz 950₺ modem ücreti ödüyorsunuz. Fiber'de iste tüm sağlayıcılar kira bedeli tahsil eder. Bunu da TurkNet ile Netspeed istemiyor. Paket fiyatı harici ek kalem çıkarmıyor kullanıcıya. Ben GigaFiber ZyXEL emg 5523 model router ile pmg 1005-T20b ONT terminali ücretsiz kiralandı tarafıma. Sadece aboneliği fesh ettiğim zaman router ve ONT terminalini kutularıyla birlikte eksiksiz biçimde teslim etme mecburiyetim var.

Hocam bize yaptılar. Normal kullanıyordum sonra taşındığımızda altyapıya baktılar altyapı var dediler sonra modem değişmesi lazım deyip 1000TL para istediler 2 yıl önce bizde Superonline'ye geçtik.

Türknetle hiiç
Türknet'te modem ücreti yok xDSL'de. Siz VDSL modem talep ederseniz 950₺ modem ücreti ödüyorsunuz. Fiber'de iste tüm sağlayıcılar kira bedeli tahsil eder. Bunu da Türknet ile Netspeed istemiyor. Paket fiyatı harici ek kalem çıkarmıyor kullanıcıya. Ben GİGAFİBER ZYXEL EMG 5523 model Router ile PMG 1005-T20B ONT terminali ücretsiz kiralandı tarafıma. Sadece aboneliği fesh ettiğim zaman Router ve ONT terminalini kutularıyla birlikte eksiksiz biçimde teslim etme mecburiyetim var.
Türknette sorun yaşadınız mı kopma,yavaşlık olarak benim şu anki operatörde(fibimnet-uak durun-ucuz diye bağlatmıştık)en büyük derdim o.Superonline ise pahalı gerek yok.

Türknetle hiiç

Türknette sorun yaşadınız mı kopma,yavaşlık olarak benim şu anki operatörde(fibimnet-uak durun-ucuz diye bağlatmıştık)en büyük derdim o.Superonline ise pahalı gerek yok.
Kütahya, Alanya ya da Ankara'da mı yaşıyorsunuz? Alanya ve Kütahya'da meşhur diye biliyorum FİBİM.

Benim evimde GİGAFİBER ZyXEL EMG 5523 T20B router ve PMG 1005 ONT terminali bulunuyor. Direkt Türknet FTTH altyapısı. Memnunum. Aynı şekilde apartmanda TT FTTH altyapısı da var. Kablolu test sonucunu attım. Kablosuzda çok yüksek ulaşılabilir hız veremiyor ama kabloluda çok iyi çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230730_143345_999.jpg
    IMG_20230730_143345_999.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230730_143709_214.jpg
    IMG_20230730_143709_214.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00