Üstteki arkadaş ortaya karışık ne var ise saydırmış. Şu rehberi bir incelemenizi rica ediyorum: Rehber: Tarafsızca tüm ISS'lerArkadaşlar, Kablonet almayı düşünüyoruz. Ancak sizden de bir bilgi almak isterim. Sizce Kablonet mi almalıyım yoksa farklı bir sağlayıcıya mı yöneleyim?
Not: TurkNet altyapısı desteklenmiyor.
Kesinlikle kablonet baska bise tercih etmeyinArkadaşlar, Kablonet almayı düşünüyoruz. Ancak sizden de bir bilgi almak isterim. Sizce Kablonet mi almalıyım yoksa farklı bir sağlayıcıya mı yöneleyim?
Not: TurkNet altyapısı desteklenmiyor.
Sadece TurkNet yok?TurkNet yoksa onun yanında TT, Netspeed, Millenicom da yoktur.
Vodafone, Turkcell olabilir.
Sadece TurkNet yok?
Şuan Türk Telekom kullanıyorum.Diğer sağlayıcılarında hepsine baktım destekliyor.TürkNet'in yok.TurkNet ve diğer yazdığım sağlayıcılar Türk Telekom'un altyapısını kullanır.
TurkNet yoksa diğerleride yoktur.
Bu yorum yanlış olmuşTurkNet ve diğer yazdığım sağlayıcılar Türk Telekom'un altyapısını kullanır.
TurkNet yoksa diğerleride yoktur.
Evet, araştırdım.Bu yorum yanlış olmuş
Şuan TT kullanıyorsan Turknet kullanabilirsiniz. Vae altyapısında da hizmet veriyorlar. Kendi altyapıları yok diye kullanamazsınız gibi bir durum söz konusu değil.Şuan Türk Telekom kullanıyorum.Diğer sağlayıcılarında hepsine baktım destekliyor.TürkNet'in yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.