İnternet servisi önerisi

itwo36

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2020
Mesajlar
244
Çözümler
1
TTNET kullanıyorum şu anda ama hiç memnun değilim. Hız inanılmaz yavaş. Yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Çok inanılmaz hızlarda bir internete ihtiyacım yok. 35Mbps ve yaklaşık 3-6 upload bir internet istiyorum. Hangi servisi kullanmam daha iyi olur. Hem maddi açıdan hem de ulaşılabilirlik açısından en iyisi hangisiyse ona geçebilirim. Bu arada Vodafone'a geçmeyi düşünüyordum ama az önce Millenicom diye bir servis daha buldum. Bana daha iyi gibi geldi. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhattap arıyorsan kablonet tercih et. Ben internetten işimi hallederim müşteri hizmetlerine işim düşmez diyorsan da Millenicom, Türknet ve NetSpeed gibi sağlayıcıları tercih edebilirsin.
 
Ben 3 yıldan beri Vodafone Net kullanan birisi olarak önermiyorum . Müşteri hizmetleri berbat çalışıyor sözde güncelleme ile birkaç dakika oyalayıp sonrasında arıza kaydı açıyorlar ve oyalamaya devam ediyorlar. Hatta bir bir bucuk ay internet almadığım dönem bile biliyorum .
 
Şahsi görüşüm; eğer altyapınız mevcutsa taahhütsüz firmalara yönelmeniz daha güzel olur. Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda vazgeçebilirsiniz bu durumda. Netspeed, Millenicom ya da Türknet gibi firmalara bakabilirsiniz. Türknet firmasını şu durumdan dolayı önermem (kendim Türknet kullanıcısıyım), herhangi bir problem durumda karşınızda kesinlikle muhattap bulamıyorsunuz. Online İşlem Merkezi adı altında robotik cevaplar alıyorsunuz o kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı