İnternet Sitesinden Bulaşmış Olası Zararlı

4391

Megapat
Bugün Youtube'a girecek iken (adres çubuğuna yazıp) bir anda karşıma garip bir site geldi.
UYARI: Bu Sitede Seni Tanıyabilecek Birinin Fotoğrafları Bulunmaktadır.
4t8zz . exclusiverewards . dockcrate . eu (Boşluklu yazdım ki hiç kimse bir anlık dalgınlıkta bile tıklayamasın.)
Sitede yukarıdaki gibi bir uyarı kutusu çıktı ve ben de hemen Google Chrome'u görev yöneticisinden kapadım. Bilgisayarıma herhangi bir zararlı bulaşmış mıdır, nasıl önlemler alayım?
Not:Lisanslı Norton 360 kullanıyorum.

Reklamların gitmesi için Chrome adblocker adlı eklentiyi kullanabilirsiniz. Arkanızda Norton gibi bir yazılım duruyorsa rahat olun derim. :)

@Murat5038 adlı kullanıcının bu tür konularda önerdiği Sistem Tarama 2'yi kullanın. Sistem Tarama 2 taraması bittikten sonra save result yapıp txt dosyasını upload edip burada paylaşın. Bunun yanında Sistem tarama 1'i de anlatımını uygulayıp kullandıktan sonra tarayıcıda otomatik açılacak linki de paylaşın.

Sistem Tarama 1

Sistem Tarama 1'in anlatımı

Sistem Tarama 2

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı