İnternet taahhüdü varken iptal edilir mi?

CryCasher

Kilopat
Katılım
6 Mart 2019
Mesajlar
1.636
Makaleler
2
Çözümler
6
kampanya başlangıç ve bitiş 16.11.2021 - 16.11.2023
Superonline kullanıyorum altyapimda Türk Telekom fiber Kablonet fiber Superonline fiber kendi sitelerinde sordugumda gozukuyor fakat Türk Telekom'un altyapi fiber kutusu yok ama siteden sorgulattigimda fiber olarak gozukuyor sordugumda fiber olarak cevap aliyorum bunu TurkNet Comnet Netspeed gibi sirketlerden sorgulattigimda VDSL2 gozukuyor nereye basvurmam gerekiyor.
Ve Superonline'yi iptal ettirmek istiyorum fakat 5 ay taahhut suresi kaldi cayma bedeli cikmadan iptal ettirme sansim var mi faturamda indirim bedeli olarak gozukuyor.
 
cayma bedeli çıkmadan iptal ettirme şansın şu şekilde olabilir mesela sana taahhüt edilen internet hızı 50mbs olup sana 30 mbs verirlerse bundan şikayetçi olup btk başvuru yaparsan benden bu parayı alıyorlar ancak 20 mbs düşük hız iptal ettirmek istiyorum dersen ödemiyorsun arkadaşım yaptı ama hızı normal ise mecbur ödersin
 
Dün ev değiştirdik eski Superonline modemi yeni eve geçirmeye çalıştığımızda TT fiber kutusu var dediler para almayacaklarını söylediler desteklemediği bir yere taşınırsanız fiyat ödemiyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
 
Son düzenleme:
Bazı firmalar eskiden belli bir ücrete kadar olan cayma bedellerini karşılıyordu. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Geçmek istediğiniz bayiden onu da öğrenebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı