Çözüldü İnternet üzerinden izlenilen 720p-1080p filmlerde takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seyit Öktem

Kilopat
Katılım
10 Nisan 2013
Mesajlar
1.007
Makaleler
5
Yer
Sarıyer, İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. İnternet üzerinden izlediğim 720p-1080p filmlerde takılmalar yaşıyorum. Windows 8 ve imzada yazmış olduğum sistemi kullanıyorum. İşletim sistemi, ekran kartı sürücüsü ve tüm donanım sürücüleri güncel. İnternet de herhangi bir sorun yok. Bu takılmaların sebebi ne olabilir?
 
Sorunum oradan kaynaklı değil. Adil Kullanım Kotasını aşmadım. Zaten aşmış olsam bile filmler tam dolmadan izlemiyorum. Tek part olarak izlediğim için tam dolduktan sonra izliyorum, fakat 720p ve 1080p filmlerde sanki milattan önceki Pentium-MMX bilgisayarlar gibi takılıyor.
 
Flash Player'ın güncel değilse güncelle, filmi ya da videoyu izlerken sağ tıklayarak Flash Player ayarlarından donanım hızlandırmasını kapalıysa aç, açık ise kapatarak dene. Aksi takdirde (A)dını (K)oymuşlar (N)etinin. :D
 
Göksel bilgisayarda virüs yok, 2 kez tarama yaptım :) RevoLand kardeşim her şey dediğin gibi eksiksiz. Herhangi bir sorun yok. Ama şunu anlatamıyorum galiba :) Ben filmleri tek part olarak tamamen doldurduktan sonra izliyorum. O yüzden kota dolmuş dolmamış önemli değil ki :) Codec ile ilgili sorun olabilir mi?
 
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum bir ara. Ama durum biraz farklı. Laptop kullanırken, şirkette açtığım (3-4 Mbit internet ile) film takılmadan devam ederken, aynı bilgisayar ile eve döndüğüm zaman 12 Mbit internet ile takılmadan izlemeyi geçtim, izleyemiyordum bile. Bence bu durumun sebebi ISS'den aldığınız IP ile ilgili bir durum. Yani modemi, açıp kapayıp yeni IP almayı deneyin. Bazen, almış olduğunuz IP yavaşlıyor, reset attıktan sonra herşey normale dönüyor. Ben başka bir yorum getiremiyorum açıkcası.
 
Diskinde bulunan HD videoları media player ile açtığında aynı sıkıntıyı yaşıyor musun? Belki film sitelerindeki reklamlardan kaynaklanıyordur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı