İnternetim 50 Mbps oldu

Ben olanı alsam yeter, 24Mbps olması gereken interneti en fazla 11Mbps falan civarlarında kullanabiliyoruz. Aylıkta 110 lira ödüyoruz. Ne zaman internet hızıyla alakalı arasak bir şekilde bakıyoruz diye geçiştiriyorlar :(
 
TürkNet Forum'da paket değişeceksiniz falan dediler de bi' Temmuz'u bekleyelim bakalım. Fatura 125 gelmeye devam ederse ararım.
Hayır o tarz birşey yok. Ben bizzat sordum MH'ye. Temmuz'dan itibaren otomatik geçecek 99.90 TL'ye. Senin bahsettiğin 35 Mbps VDSL kullanan kişiler için. Onların paketi yükseltmesi gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı