İnternetim ADSL mi VDSL mi?

kısa çözüm gir http://192.168.1.1 buraya tak ne var ne yok bakarsın hacım

şifren muhtemelen admin'dir kullanıcı adında

admin
admin
Hocam, anlatamadım galiba istatisliklere bakmayı bende biliyorum, şuanda adsl kullanıyorum. Farklı firma tercih edeceğim farklı farklı sonuçlar çıkıyor. Farklı firmalar adsl farklı firmalar vdsl diyor.

Hocam, anlatamadım galiba istatisliklere bakmayı bende biliyorum, şuanda adsl kullanıyorum. Farklı firma tercih edeceğim farklı farklı sonuçlar çıkıyor.
haa pardon

Sen ADSL kullanırsan modem arayüzünde ADSL yazar diye tahmin ediyorum.

Hocam, benim durum için ne söylersiniz?
TurkNET ve netspeede ait boş vdsl port olabilir, geçiş yaptığınızda adsl portundan vdsl portuna alınacaksınız, şu an adsl hattında olduğunuz için adsl görünüyor diye düşünüyorum ya da boş port olmadığı için öyle görünüyodur.

TurkNET ve netspeede ait boş vdsl port olabilir, geçiş yaptığınızda adsl portundan vdsl portuna alınacaksınız, şu an adsl hattında olduğunuz için adsl görünüyor diye düşünüyorum ya da boş port olmadığı için öyle görünüyodur.
Yani anladığım kadarı ile altyapım vdsl destekliyor değilmi?

Hocam, biraz saçma bu sistemler basitçe açıklıyacağım.

Türktelekom: Bu lokasyonda Türk Telekom ADSL internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Superonline : Adsl

Turknet: Maksimum 65 Mb
Netspeed : Maksimum 65 Mb (200mt.)

Sonuçlar böyle hocam hangisi doğrudur, ayrıca 65mb alan bir altyapı neden adsl verilsin?
Hocam siz benim söylediğimi yapmadıkça ben size yardımcı olamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı