Ritualist
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar. Ben oyunlarda çok kötü bir ping sorunu yaşıyorum. Bu sorunun evime gelen kablodan olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımda telefon kutusundan modeme gelen kabloyu CAT5 kablo ile değiştirmemi tavsiye etti. CAT5 kablolar var olan telefon kablosundan daha hızlıymış. Bende bunu yaptırmaya karar verdim. Sizce bu işlemi yapmalı mıyım? Yaptırırsam ping sürelerinde bir azalma olur mu?
Ping süresinde yaptığım deneme evimizin 3-4 bina ilerisindeki İnternet kafe ile CS:GO oyununda aynı sunucuda ve aynı bilgisayarda yaptığım teste göre orada ortalama 20 ping oluyor. Evde ise aynı sunucuda 45-55 arası ping oluyor.
Bu ping değerleri Battlefield 4 oyununda daha da içler acısı. Alman sunucuya bağlandığımda 55-60 ping, evde bağlandığımda ise 95-105 arası ping değeri aldım.
Ping süresinde yaptığım deneme evimizin 3-4 bina ilerisindeki İnternet kafe ile CS:GO oyununda aynı sunucuda ve aynı bilgisayarda yaptığım teste göre orada ortalama 20 ping oluyor. Evde ise aynı sunucuda 45-55 arası ping oluyor.
Bu ping değerleri Battlefield 4 oyununda daha da içler acısı. Alman sunucuya bağlandığımda 55-60 ping, evde bağlandığımda ise 95-105 arası ping değeri aldım.
Son düzenleyen: Moderatör: