İnternetin sadece bilgisayarda yavaş olması

Neews1

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, iyi günler. İnternet telefonda veya başka bir cihazda iyi olduğu halde kendi bilgisayarımda internet çok yavaş. Valorant'ta sürekli ağ sorunu diyor. Ama başka bilgisayarda oynarken sıkıntı yok. Bilgisayarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi?

Selamünaleyküm, iyi günler. İnternet telefonda veya başka bir cihazda iyi olduğu halde kendi bilgisayarımda internet çok yavaş. Valorant'ta sürekli ağ sorunu diyor. Ama başka bilgisayarda oynarken sıkıntı yok. Bilgisayarla alakalı bir sıkıntı olabilir mi?

Bilgisayar hangi yolla internete bağlanıyor?
Wi-Fi kablo?

Kablosuz olarak bağlanıyorsanız bilgisayarınız modeme ne kadar uzakta? Kablo ile bağlanıyorsanız kabloda bir sıkıntı (deforme olma, yıpranma, soyunma) var mı?

Bilgisayar hangi yolla internete bağlanıyor?
Wi-Fi kablo?
kablosuz
Adaptör kullanıyor musun? Hızını adaptör yavaşlatıyor olabilir.
hayır kullanmıyorum
Kablosuz olarak bağlanıyorsanız bilgisayarınız modeme ne kadar uzakta? Kablo ile bağlanıyorsanız kabloda bir sıkıntı (deforme olma, yıpranma, soyunma) var mı?
hayır yok hemen bilgisayarımın yanında.

Kullandığın Antivirüs programından kaynaklanıyor olabilir, Antivirüs programını devre dışı bırak bir daha dene, ayrıca bilgisayarında RAT tarzı virüsler olabilir belki.

Peki kablo ile bağlandığınızda durum ne oluyor?
daha önce denemedim
Kullandığın Antivirüs programından kaynaklanıyor olabilir, Antivirüs programını devre dışı bırak bir daha dene, ayrıca bilgisayarında RAT tarzı virüsler olabilir belki.
Virüs olacağını pek sanmıyorum antivirus programı kapattım ve denedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı