İnternetsiz driver yüklemek

Kutaysadf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni PC topladım ve Ethernet driverı yok, anakartın küçüklüğünden dolayı ise direk anakarta bağlanan Wi-Fi adaptörünü bağlayamıyorum. İnternetsiz bir şekilde USB bellek vs. kullanarak Ethernet driverını yüklemek gibi bir şansım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisi - ağ bağdaştırıcıları - ağınızın üstüne sağ tık - özellikler - ayrıntılar - donanım kimlikleri kısmını buraya yapıştırın ve işletim sisteminizi söyleyin. Sürücü indirme linkini atayım, ister telefona ister USB'e kurulum dosyasını atıp diğer bilgisayarda kurabilirsiniz.

Arkadaşlar, yeni PC topladım ve Ethernet driverı yok, anakartın küçüklüğünden dolayı ise direk anakarta bağlanan Wi-Fi adaptörünü bağlayamıyorum. İnternetsiz bir şekilde USB bellek vs. kullanarak Ethernet driverını yüklemek gibi bir şansım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonunuzdan USB ile evinizin internetini paylaşarakta driverleri indirebilirsiniz. @Dümdüz'ün yöntemini de uygulayabilirsiniz.

Aygıt yöneticisi - ağ bağdaştırıcıları - ağınızın üstüne sağ tık - özellikler - ayrıntılar - donanım kimlikleri kısmını buraya yapıştırın ve işletim sisteminizi söyleyin. Sürücü indirme linkini atayım, ister telefona ister USB'e kurulum dosyasını atıp diğer bilgisayarda kurabilirsiniz.

Hemen atıyorum.

Hocam bahsettiğiniz yerdeki ağ bağlantları klasörü boş :( sistem yeni olduğu için daha önce ağa bağlanılmamış.

Telefonunuzdan USB ile evinizin internetini paylaşarakta driverleri indirebilirsiniz. @Dümdüz'ün yöntemini de uygulayabilirsiniz.

Onu da yapamıyorum o threather denen özellik çalışmıyor.

Son düzenleme:
O kısımda da sadece yardım seçeneği var.
Aşağıdaki yere baktığından eminsin değil mi? Ağ bağdaştırıcıları bölümüne. Bir de ok işareti ile gösterdiğim simgeye tıklamayı dene.

Screenshot_1.png

Normal şartlarda Windows'un sürücüleri otomatik kurması gerekiyor, yani ya gömülü bir ethernet kartı yok ya da Windows uygun sürücüyü bulamadı.

Anakart modelinizi yazabilir misiniz?
Kendiniz mi format attınız, yoksa format atılmış mı geldi?

Normal şartlarda Windows'un sürücüleri otomatik kurması gerekiyor, yani ya gömülü bir Ethernet kartı yok ya da Windows uygun sürücüyü bulamadı.

Anakart modelinizi yazabilir misiniz?
Kendiniz mi format attınız, yoksa format atılmış mı geldi?

ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart
Anakart modelim bu, Ethernet kablosunu takıyorum ve turuncu ışık alıyorum. Şu an Wi-Fi adaptörü ile internete bağlıyım ama kaboyla da bağlanmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı