İnternette yavaşlık yaşıyor musunuz?

İnternette yavaşlık yaşıyor musunuz?

• Evet, yaşıyorum.

Oy: 21 38,9%
  • Aşırı yavaş, internete giremez durumdayım.

Oy: 5 9,3%
  • Dönemsel olarak yaşıyorum.

Oy: 16 29,6%
  • Hayır, problemsiz erişim sağlıyorum.

Oy: 12 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    54
Merhabalar, bu benim merak ettiğim bir konu çünkü TürkNet ile defalarca konuştuk. Her seferinde kablolu olarak ağıma 100 MBPS hızın geldiğini, TT kaynaklı yetersizliklerden dolayı yavaşlıklar yaşanabileceğini anlatıyorlar sağ olsunlar. Fakat benim merak ettiğim, tüm kullanıcılarda var mı böyle bir problem?

Merhabalar, bu benim merak ettiğim bir konu çünkü TürkNet ile defalarca konuştuk. Her seferinde kablolu olarak ağıma 100 MBPS hızın geldiğini, TT kaynaklı yetersizliklerden dolayı yavaşlıklar yaşanabileceğini anlatıyorlar sağ olsunlar. Fakat benim merak ettiğim, tüm kullanıcılarda var mı böyle bir problem?
Bende var. Yavaş internet değil de arada internet komple gidiyor. Bu gün 3-4 defa mobil veri açmak zorunda kaldım.

Ben de Türknet Fiber kullanıyorum.

Turknet 35mbit download / 5mbit upload paketini kullanıyorum. Dün ve bugün saat akşam 6'dan sonra hızım 2mbit / 5mbit oluyor ve pingim 60'a çıkıyor (hissedilen daha fazla ping.) Konumum Tekirdağ Çerkezköy.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı