Bazı hakem heyetleri dosya karara bağlansa bile sonucu postalamak için gereksiz bekletebiliyorlar. Tek yapabileceğin İlçe Hakem Heyetini arayıp bilgi almak.Hocam sizi yakalamışken sorayım, iki aydan fazla süredir savunması istendi olarak kaldı. Yapmam gereken bir şey var mı?
Satıcılar internet üzerinde mağaza açıp bu işe başlarken; kanunları kabul ederek ve kanunlardan haberdar olarak yola başlıyorlar. Haliyle 6052 numaralı kanunu reddetme gibi bir opsiyonları yok.Ben bir müşteri olarak evde oturduğum yerden TV siparişi verip bu kötüymüş iade edeyim demem şahsen. O zaman oturalım evde bir gün Samsung gelsin haftaya LG gelsin, Sony gelsin deneyelim sıra sıra.
Müşteri olsak da bazen satıcıyı düşünmek gerek türkiye gibi bir yerde insana fırsat verdin mi OLED'den tut QLED modeline kadar evinde dener. Samsung'a bir gidecek iki gidecek sonra Samsung o açık cihazların hepsini iade almayacak ve satıcı açık ürünü kapalı şekilde satmaya çalışacak. Alan açık geldi diye iade edecek uzayacak da uzayacak bir dünya mağdur olacak. Küçük üründe değil kargosu basit üründe değil.
En dandik mağazaya da gitsen teşhirde televizyonlar var televizyon gibi kesinlikle görülmesi gereken ürünü gör seç al istediğin siteden.
Bunu evdeki 2 televizyonu da Samsung defolu bayisinden alınmış ve yıllardır memnun olan biri olarak yazıyorum. Arkasında köpük izi var diye iade edilmişti biri diğeri de bunu beğenmedim iadesiydi.
Mağazadaki fiyatlarla internetteki fiyatları karşılaştırın bence, ayrıca satın almadan önce gözümle gördümİnternetten de ne bileyim televizyon almak saçma geliyor televizyon sonuçta yerinde görüp bakmak incelemek daha iyi her zaman. Öyle aa bu güzelmiş hemen diyerek bodoslama dalınmaz.
Güzel fikir teşekkürlerÜrünü iade edeceğiniz zaman kanun maddesini koyun not olarak gönderin kesin iade alırlar.Ben artık öyle yolluyorum adamlara. @BilgisayarKurdu Arkadaşın dediği gibi kutusuna ve içeriklerini sağlam tut 14 gün içersinde sorun yaratamazlar bizden kaynaklı hata olmadığı sürece. Satıcı neyin zararı yaşayacak sorun varsa gönderir servise yenisini alır.
Bunu bir tek ben yapmıyormuşumÜrünü iade edeceğiniz zaman kanun maddesini koyun not olarak gönderin kesin iade alırlar.Ben artık öyle yolluyorum adamlara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.