İnternet'ten GTA Online parası almak ban yedirtir mi?

jestor

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
268
Yer
İzmir / Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gamesatış gibi yerlerde 300 milyon para 5₺ 1 milyar para 30₺ bunları satın alarak ban yer miyim? Hile açmak istemiyorum ban yemiştim bir kere ama oyun çok sıkıcı. Adam öldür paket götür nereye kadar?
 
Sakın hesabınızı kimseye vermeyin ve güvenmeyin, hile yapabilirseniz yapın. Cheat Engine'dan yapılıyordu fakat Rockstar sanırsam açığını buldu ban yiyen oldu bu yüzden o programı denemeyin, en sağlıklısı hile yapmamak lakin oyunun tadı parasız çıkmıyor, "sizin yapabileceğiniz" türden güvenli bir hile araştırabilirsiniz.
 
Ban yeme veya hesap çalınma olayını geçtim. Oyundan aldığınız zevk gider. Görevler yapıp kazandığınız parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmak falan bence online kısmın zevkli yönü. Oyunu anladıktan sonra para kasmak kolay oluyor. Mesaj atanlar büyük ihtimalle parayı görüp attı ama hile yüzünden 2-3 ay sonra bile ban yiyebilirsiniz. Ban dalgası oluyor arada.
 
valla 15 tane olumlu yorum var olumsuz yorum yok olumluların hepsi de memnun bilemedim valla
Hocam istediği kadar güvenilir olsun. Oyun zaten para hareketliliğini fark ediyor. Yapmayın böyle şeyler.
Hem adama para vereceksin hem de hesabını vereceksin. Ben buna gülmek icin ağzımı kullanmam.
Aynen öyle. Adamın olumlu yorumları var bir sürü, evi arabayı da üstüne yapmak lazım.
 
Çalanı var çalmayanı var. GTA hesabınız Steam'de bulunuyor ise çalması zor. Hadi diyelim çaldı Steam desteğe yazarak maksimum 3 gün içinde hesabınızı geri alıyorsunuz. Rockstar'da ise email değiştirilirse size bir eposta geliyor ve bu epostadan yine hesabınızı geri alabiliyorsunuz.
Ancak size şunu söylemeliyim ki açık dediğiniz şey de bir hiledir ve banlanma riskiniz her zaman mevcuttur; alıp almamak size kalmış.
 
Oyunda paran olunca yapıcak bir şeyin kalmıyor, canın sıkılıyor ve playlist oynamak tek çare oluyor. İnternetten satın alma konusuna gelicek olursak, seninde bilinçli bir şekilde kullanabileceğin buglar ve mod menüler bulunuyor. Ne kadar etik olmasada YouTuberlar vs. de hile kullanıyor.
 
Zamanında 25 liraya 900milyar para bastırmıştım tabii hesabı verip sıkıntı olmamıştı. Oyun içi kullanabileceğiniz kodsa herhangi bir uzaklaştırma almazsınız. Ama puan Online money için para harcanır mı bence hayır. Online'da zaten mod listle istediğini yapıyor.
 
Oyunun ana amacı para kazanmak zaten. Yaptığınız hile, glitch, satın alım gibi işler oyundan aldığınız zevki yerle bir eder. Shark Card almak veya hileciden para satın almak da buna dahil.

2-3 arkadaş bulun, reel ya da oyundan fark etmez, heistten heiste atlayın, legal takılın. Tavsiyem budur. Hem güvende olursunuz, hem de oyunda sıkılmadan binlerce saat bile kasarsınız.

Sorunuza gelecek olursak, glitch/hile/money droptan gelen paralar hesabınızda "kazanılanlar" bölümüne işlemez, ama harcadığınız zaman "harcananlar" bölümüne işlenir. Shard Card almadıysanız; rapor edildiğinizde, desteğe başvurduğunuzda vs. yaptığınız iş anlaşıldığı an karakter silinebilir veya perma bile yiyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı