İnternetten İkinci El PS3 Almak

Benim elimde PS3 var 800tl de ilanı bulunmakta ama içinde ki oyunları yüzünden o fiyatta
L.A.Noire , (Metal Gear Solid The Phantom Pain), Gta 4, Gta 5, Bioshock 1, Bioshock 2, Bioshock 3, Read Dead Redemption, Gran Turısmo 5, Gran Turısmo 6, Metal Gear Solid 4, Killzone 3, Uncharted 3, The Last Of Us, Lost Planet 3, God of War

Çok fazla. Benim imzamda 2.el alırken dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili konu var.

Bak. Oku. Kendi mahallenden bak. Olmadı kendi semtinden bak.

900 1000 lira kabul edilemez. O fiyata çok rahat 2 kollu xbox One alırsın. Yanına da 2 oyun. Çok daha iyi grafiklerle oynarsınız.

2.el olarak 600 den 1 lira fazla verilmemeli. Ben bile kırık makinamı 600 yazdım daha düşüşe vereceğim. Kutulu oyun olup olmaması durumu değiştirir tabii. Ama verilmez.

Oyunları almaya kalksan 300tl eder. İnternet kafe makinelerini de 600 den fazla etmez doğru. Ev makinesi ise içinde oyunda varsa 800 eder bence temiz olmasına bağlı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı