İnternetten kız arkadaş bulmak zor mu?

Kız arkadaş bulmak amacıyla pek çok uygulama denedim. Sugo, Tinder'i soulchill vb. bu uygulamalar hep para tuzağı. Sahte profiller, bot profiller var. Konuşup görüşebileceğim kimseyi bulamadım. Instagram'da şansımı deniyorum arada. O profiller de erkek çıkıyor :( ben yanlış uygulama mı deniyorum yoksa internetten bu iş olmuyor mu? Ben nasıl kız arkadaş bulacağım?

Bulaşma. Sanal ilişkiler güzel olmuyor, denendi onaylandı.

Öyle kolay olur diye düşünmüştüm ilk başta. Online alışverişin insanın kolayına geldiği gibi. Belki de dışarıda denesem daha iyi olur.
Real arkadaş çevrenizde herhangi bir karşı cinsle sohbetiniz mutlaka olmuştur özgüveniniz ne durumda?

Kız arkadaş bulmak amacıyla pek çok uygulama denedim. Sugo, Tinder'i soulchill vb. bu uygulamalar hep para tuzağı. Sahte profiller, bot profiller var. Konuşup görüşebileceğim kimseyi bulamadım. Instagram'da şansımı deniyorum arada. O profiller de erkek çıkıyor :( ben yanlış uygulama mı deniyorum yoksa internetten bu iş olmuyor mu? Ben nasıl kız arkadaş bulacağım?

Amacının ne olduğuna bağlı, tek gecelik takılıp işi pişireyim diyorsan o uygulamalardan da bulursun. Ciddi ilişki arıyorsan sen onu değil o seni bulur.

Kanka hafif yakışıklıysan ve biraz öz güven gösterirsen bu iş hallolur. Eğer kendini yakışıklı görmüyorsan da özgüvenine güven. Mesela bende yakışıklılık yok öz güven var.

İşinize yarayacağından emin olduğum karşı cinsle sosyalleşme kesitleri...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4. Video komedi ingilizce de bilmiyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı