İnternetten laptop alımında güvenilirlik

Yani maddi durumumuz da çok iyi değil alırım bozukluk çıkar ileride çok üzülürüm, baktığımda kadıköy meydanda bi pasajda gözüküyor, insanın aklına düşüyor
 
Arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden bir laptop almayı düşünüyorum, mağaza 264 değerlendirmede 9, 7 puan almış. Şikayetvarda baktığımda ise bozuk ve açılmış ürün yolladıklarını, iletişime geçildiğinde ise laubali şekilde konuşulduğuyla ilgili şikayetler var. İnternetten pek alışveriş yapmadığım için acaba güvenilirlik ile ilgili bir soru işaretim var.
Mağaza ve şikayetler şöyle:

Anladığım kadarıyla yeteri kadar piyasa araştırması yapmamışsınız. Linkteki bilgisayar işlemci ve ekran kartı olarak sizin bulduğunuzla aynı, rami 600Mhz daha hızlı (3000Mhz) ve 800₺ daha ucuz. Hem de monster kurumsal bir firma. Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Ben çok az bir zaman harcayarak böyle bir laptop bulmuşken siz birkaç saat ayrıntılı kurcalarsanız siteleri eminim iyi bir distribütörden iyi bir laptop bulabilirsiniz.
Ayrıca kargoda bir hasar olma ihtimaline karşı kargo görevlisini biraz bekleterek yanında ürünü açıp kontrol edersiniz. Büyük ihtimalle bir şey olmaz, ben her şeyimi internetten aldım başıma bir şey gelmedi şükür, ama diyelim ki oldu tutanak tutar geri gönderirsiniz. İki hafta içinde de kayıtsız şartsız iade hakkınız yasal olarak var. Arkadaşım memnun kalmadığı bahanesiyle bir hafta kullanmış olduğu monster laptopı geri gönderdi sıfır sıkıntı.
 
Son düzenleme:
Hocam fiyatı yüksek görünüyor. Bence daha da araştırmalısın. Eğer nakit alacaksan letgo gibi ikinci el sitelerine göz at. Sana tavsiyem oyuncu notebook al daha iyi fiyata daha iyisini bulabilirsin
 

Geri
Yukarı