İnternetten para kazanmak

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler HTML CSS ve JS'de bir tanıtım sitesi yapabilecek kıvama gelmem için ne kadar zamana ihtiyacım vardır? YouTube üzerinden uygulamalı olarak öğrenmeye çalışacağım.
Ben 1 ayda HTML, CSS ve JS ile site kodlayacak kıvama geldim. Bu da ilk tasarımlarımdan biri :D Bu senin hevesin ile alakalı.

@Berkay Davas kaç yaşınızda başladınız ve matematiksel bilgiye çok ihtiyaç duyuyor musunuz?
15 - 16 yaşlarında HTML ve CSS başladım. Matematik işin back-end tarafında gerekli. CSS ile konumlandırma yaparken de temel matematik kullandığım oluyor.

Asıl matematik işleri büyüttüğün zaman yaptığın kapsamlı ERP ve CRM sistemlerinde raporlar ve scatter, pasta vb. grafikleri çıkartırken kullandığın hesaplarda ortaya çıkıyor.

Ben 1 ayda HTML, CSS ve JS ile site kodlayacak kıvama geldim. Bu da ilk tasarımlarımdan biri :D Bu senin hevesin ile alakalı.

15 - 16 yaşlarında HTML ve CSS başladım. Matematik işin back-end tarafında gerekli. CSS ile konumlandırma yaparken de temel matematik kullandığım oluyor.

Asıl matematik işleri büyüttüğün zaman yaptığın kapsamlı ERP ve CRM sistemlerinde raporlar ve scatter, pasta vb. grafikleri çıkartırken kullandığın hesaplarda ortaya çıkıyor.

İlk çalışmanızı yapmanız tahminen ne kadar sürdü?

Ben 1 ayda HTML, CSS ve js ile site kodlayacak kıvama geldim. Bu da ilk tasarımlarımdan biri :D bu senin hevesin ile alakalı.

Asıl matematik işleri büyüttüğün zaman yaptığın kapsamlı erp ve crm sistemlerinde raporlar ve scatter, pasta vb. grafikleri çıkartırken kullandığın hesaplarda ortaya çıkıyor.

Hocam peki YouTube'dan önerebileceğiniz bir kanal var mı şu kanalı izlersen amacına daha hızlı ulaşabilirsin, en iyi şekilde öğrenebilirsin dediğiniz tanıdığınız var mı?

Hocam peki YouTube'dan önerebileceğiniz bir kanal var mı şu kanalı izlersen amacına daha hızlı ulaşabilirsin, en iyi şekilde öğrenebilirsin dediğiniz tanıdığınız var mı?

Adem İlter'in HTML, CSS videolarını şiddetle tavsiye ederim Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi front-end geliştiricilerden biridir kendisi bence bir bakabilirsin.

Javascript için ise Coding Train diye bir kanal var javascripti baştan sona çok güzel eğlenceli örneklerle anlatıyor ingilizce seviyen yeterli ise çok eğlenerek izlersin. Ben eğlencesine bile uyumadan önce izliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı