İnternetten telefon almak mantıklı mı ?

Çatapatkerim

Hectopat
Makaleler
1
İnternetten Xiaomi Redmi 7A almayı düşünüyorum. Fakat bu konuda endişelerim var. Telefon sıkıntı çıkardığında nereye göndereceğiz? Mağazadan almak isterdim fakat ciddi bir fiyat farkı oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örneğin;
Buradan aldığınızda ürünü Hepsiburada adına Bittibitiyor adlı mağaza gönderiyor. Yalan söyleyecekleri ihtimalini vermiyorum orada Xiaomi Türkiye Garantili yazıyor bu nedenle yani bir durum olduğunda Xiaomi'e gidiyorsunuz yetkili mağazadan almamış olsanız bile. Xiaomi garantisini KVK mı Telpa mı ya da başka bir yer mi sağlıyor emin değilim Xiaomi kullanıyorum ancak garantilik bir durumum hiç olmadı.

Dikkat etmek gereken bir iki şey var öncelikli olarak distribütör garantili mi yoksa ithalatçı garantili ürün mü buna bakılmalı. Daha sonrasında da alacağın sitenin ismini internet üstünde ufak bir araştırma yapmakta fayda ondan sonrası eğer aklına yatıyorsa alabilirsin. Bilindik siteleri tercih etmek tabii ki daha akıllıca olacaktır.

Dikkat etmek gereken bir iki şey var öncelikli olarak distribütör garantili mi yoksa ithalatçı garantili ürün mü buna bakılmalı. Daha sonrasında da alacağın sitenin ismini internet üstünde ufak bir araştırma yapmakta fayda ondan sonrası eğer aklına yatıyorsa alabilirsin. Bilindik siteleri tercih etmek tabii ki daha akıllıca olacaktır.
Konudan sapmışım, elbette dediğiniz gibi. Daha uygun fiyatlı ve güvenilir ise gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra almamak için hiçbir neden yok.

İnternetten Xiaomi Redmi 7A almayı düşünüyorum. Fakat bu konuda endişelerim var. Telefon sıkıntı çıkardığında nereye göndereceğiz? Mağazadan almak isterdim fakat ciddi bir fiyat farkı oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu risk internetteki her ürün satışında var diyeceğim, lakin güvenilir siteler müstesna. Hepsiburada, n11 gibi sitelere öyle her isteyen kişi veya müessese katılamıyor. Dolayısı ile işini iyi yapanlardan temin edersiniz. Sadece ufak tefek hasar vs. istisnalar olabilir.Velhasıl belki sorun çıkar ama mağduriyetiniz baki kalmaz çözülür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı