İnternetten Telefon Bataryası alınır mı?

Kullanıcı yorumlarına ve müşteri yorumlarına bakarak alabilirsin. Yani biz de iPhone için Deji batarya almıştık bu şekilde. Hiç sorun yaşamadık. Ama dediğim gibi yorumlara bak öyle karar ver mutlaka.
 
İnternetten kullanıcı yorumları vs. karşılaştırma yaparak uygun marka model alabilirsiniz... Eğer aklınızda herhangi bir marka yoksa uzun süredir kullandığım deji markasını önerebilirim ürün kalitesi ve satış sonrası destek olarak başarılı bir markadır.

Ufak bir uyarı... Bildiğiniz üzere batarya bir cihaz içerisinde bulunan en tehlikeli bileşendir patlaması gibi durumlarda ciddi yaralanmalara sebep olmaktadır bu nedenle lütfen çakma veya duyulmamış markalardan uzak durmaya özen gösterin.
 
Deji baktım da normal bataryadan daha pahalı. Şu batarya nasıl? İyi değilse orjinal Samsung batarya alacağım.
Syrox alınır mı peki?
 
İnternetten batarya alırken özellikle üretim tarihine dikkat edin. Benim internet üzerinden aldığım pil yüzde 50 şarja geldiğinde kapanıyordu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı