Biraz sabırsız davranmışsın :D. Gerçi ben de alırken öyleydim. Yan hesabından attığın mail sadece bir maille cevaplanır, ama bilgisayarın montajı yapılmamışsa ne desin adamlar? İnventus'un böyle büyük bir ekibi yok, montaj ekibi 5-6 kişi falan. Ayrıca sistemi kurduktan sonra 16 saat stabilite testi yapıyorlar, o sırada bir sıkıntı olduysa zaman artabilir. Ben alırken Asus Prime B350 Plus ile sipraiş vermiştim, sonra bu testte bilgisayar kilitlenip bir daha açılmamış, işlemci ve RAM'i değiştirdiler, anakartı da benim isteğim üzerine MSI B350 PC Mate yapıp öyle gönderdiler ve anakartın fiyat farkını da almadılar(100 lira farkı vardı) ki ben normal bir zamandan bahsediyorum. Şimdi belki elemanlarında bile vaka vardır bilemeyiz.
Not: Fazla firma savunmuş gibi olmuş :). Ama merak etme sistemin sorunsuz gelecektir.
Büyük ekibi olmadığını biliyorum hocam, testleride biliyorum işlerinde kaliteliler diye seçtim zaten, merak etmiyorum hocam gelicek biliyorum onuda, benim burda değindiğim nokta şu hocam, bana cevap vermeselerdi ve fake hesabıma vermeselerdi kızmazdım, fakat müşteri ayrımı var, parayı alınca ilgilenmiyorlar buda düşünmüyorlar demek oluyor, ben işlerine laf etmiyorum işcilikleri iyi, yaptıkları sadece yanlış davranış.
QP'den ekran kartı aldım yaklaşık 1 hafta oldu galiba ertesi günü kargoya vermişlerdi. Şimdi bakıyorum herkes sorun yaşıyor şanslıymışım valla.
Her sitede sorun yaşanıyor hocam, merak etmeyin ürününüz er yada geç gelir, benim tav olduğum konu para aldıkları müşterilere cevap atmamaları, para alıcaklarına cevap atmaları.

@Berkantuzelll

Bak ilk alış verişimi 2015 senesinde yaptım sanırım 8000 TL civari idi. Güvenemedim Avcılar'dan Kadıköy'e gittim üşenmedim. Kapatma saatini geçirdim köprüden intihar girişimi vardı. :D
Neyse, beni 1 saat beklediler. Gittim tüm ürünler hazır değildi. Orada bana kahve ısmarladılar. Parayı verdim. Yazılı kağıt aldım ödediğime dair. 2 gün sonra ürünler geldi. Bir de kulaklık hediye göndermişler.

Sonraki büyük alış verişimde istediğim kasa yoktu. Bulamadım. Aradım, bana özel sipariş verdiler. 15 gün sonra ürünü gönderdiler. Yurt dışından geldi ürün.

Ara alış verişte birisine kasa toplayacaktık. Gene özel istek yaptık. Tanıdık benden habersiz gitmiş bazı ürünleri almış. 2 ürünü iade ettim. Bir ürünü değiştirdiler sorgusuz sualsiz.

Yukarıda da yazdım. Hakkını vermek lazım. Bu yüzden zaman ayırıp bu kadar yazıyorum bak. Ben memnun bir müşteri olarak kaldığım için bu firmayı savunabiliyorum. Sen de haksız değilsin. Neyse uzatmayayım artık. Geç gelsin, vardır bir hayır. Şimdiden sıkıntısız keyifle kullanırsın.

Gene sistem yenilediğimde hangi firmayı seçeceksin der isen; Inventus derim.

@Berkantuzelll

Bak ilk alış verişimi 2015 senesinde yaptım sanırım 8000 TL civari idi. Güvenemedim Avcılar'dan Kadıköy'e gittim üşenmedim. Kapatma saatini geçirdim köprüden intihar girişimi vardı. :D
Neyse, beni 1 saat beklediler. Gittim tüm ürünler hazır değildi. Orada bana kahve ısmarladılar. Parayı verdim. Yazılı kağıt aldım ödediğime dair. 2 gün sonra ürünler geldi. Bir de kulaklık hediye göndermişler.

Sonraki büyük alış verişimde istediğim kasa yoktu. Bulamadım. Aradım, bana özel sipariş verdiler. 15 gün sonra ürünü gönderdiler. Yurt dışından geldi ürün.

Ara alış verişte birisine kasa toplayacaktık. Gene özel istek yaptık. Tanıdık benden habersiz gitmiş bazı ürünleri almış. 2 ürünü iade ettim. Bir ürünü değiştirdiler sorgusuz sualsiz.

Yukarıda da yazdım. Hakkını vermek lazım. Bu yüzden zaman ayırıp bu kadar yazıyorum bak. Ben memnun bir müşteri olarak kaldığım için bu firmayı savunabiliyorum. Sen de haksız değilsin. Neyse uzatmayayım artık. Geç gelsin, vardır bir hayır. Şimdiden sıkıntısız keyifle kullanırsın.

Gene sistem yenilediğimde hangi firmayı seçeceksin der isen; Inventus derim.
Teşekkür ederim hocam, umarım bi mause bişey yollarlar 😂😂, sağlıcakla kalın hocam.

Dayanamadım Inventus'a mail attım. :D

Yıllardır Inventustan alışveriş yapar ve insanlara öneririm. Forumda gördüğüm bu konuda müşteriye yapabildiğim kadar açıklama yaptım. Fakat firma olarak bu konuda biraz daha hassas davranmanız gerektiğini düşünüyorum. Hiç değil ise müşteriye gecikmelerde bilgi verilir ise müşteri de sıkıntı yaşadığımız bu günlerde daha duyarlı olacaktır. Yaşanan gecikmeleri anlayışla karşılayacaktır.

Bilginize.

Inventus'a güvenim ve saygım büyüktür. Gecikmeler, hatalar, cevap verememeler hatta telefon açmamalar bile olabilir. Dediğim gibi kendilerine güvenirim, sistemlerinin sağlam olduğunu, iyi paketlendiğini, geldiğinde işimi sorunsuz göreceğinden hiç bir şüphem yok. Bu adamlar kadar düzgün ve sağlam kasa toplayan ve test eden varsa bilenler söylesin lütfen, çünkü ben tanımıyorum.

Benim asıl şikayetim kapıda ödeme seçeneğinin kaldırılmış olması. Her müşterinin kapıda ödeme seçeneğini talep etme hakkı olduğunu düşünüyorum. PC Depo'dan laptop aldığımda da kapıda ödeme ile almıştım. Bir tandığım iMac Pro alırken bile kapıda ödeme ile aldı, ki yüklü bir mebla olmasına rağmen. Inventus'un bu seçeneği geri getirmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu an sepetimde duran sistemi almıyor olmamın tek sebebi budur. Yoksa tel'de ya da e-mailde görüşmemiz şart değil, hatta ideali sistem aldıktan sonra sorunsuz kullanmak ve bir daha asla görüşmemek. 😁

Inventus'a güvenim ve saygım büyüktür. Gecikmeler, hatalar, cevap verememeler hatta telefon açmamalar bile olabilir. Dediğim gibi kendilerine güvenirim, sistemlerinin sağlam olduğunu, iyi paketlendiğini, geldiğinde işimi sorunsuz göreceğinden hiç bir şüphem yok. Bu adamlar kadar düzgün ve sağlam kasa toplayan ve test eden varsa bilenler söylesin lütfen, çünkü ben tanımıyorum.

Benim asıl şikayetim kapıda ödeme seçeneğinin kaldırılmış olması. Her müşterinin kapıda ödeme seçeneğini talep etme hakkı olduğunu düşünüyorum. PC Depo'dan laptop aldığımda da kapıda ödeme ile almıştım. Bir tandığım iMac Pro alırken bile kapıda ödeme ile aldı, ki yüklü bir mebla olmasına rağmen. Inventus'un bu seçeneği geri getirmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu an sepetimde duran sistemi almıyor olmamın tek sebebi budur. Yoksa tel'de ya da e-mailde görüşmemiz şart değil, hatta ideali sistem aldıktan sonra sorunsuz kullanmak ve bir daha asla görüşmemek. 😁
Hahah , bende görüşme taraftarı değilim, ama insan bilgi almak istiyor, inventus cidden çok bozdu.
Dayanamadım Inventus'a mail attım. :D
Hocam inventus cidden çok değişmiş, ürünü ertelemesine rağmen, bir kez daha erteliyor şimdi hocam nedir bu şimdi ? Bakın ilk teslimat ve son teslimat maillerini atıyorum.
İlk Mail;
İnventus'un sipariş notunuza yanıtı aşağıdaki gibidir:

Siparişiniz için teşekkür ederiz. Tüm sistemler ücretsiz olarak montaj, bios güncelleme/ayarları, kablolama, Windows 10 deneme kurulumu ve test yapılmaktadır. Ekran kartı ağır olduğundan kargoda montajı ekran kartına ve anakartına zarar vermektedir. Ekran kartı demonte olarak gönderilmektedir. Takması basit bir işlemdir. Telefon ile taktırabiliriz. Googledan ekran kartı montajı videolarınıda izleyebilirsiniz. 5 işgünü (haftaiçi günü) içerisinde 05.05 günü kargoya verilecektir.
Teslim günü gelince, 2
.Mail;
Merhaba,

1-2-3 sokağa çıkma yasağında üretim yapılamamaktadır.

sisteminiz çarşamba akşam teste alınarak perşembe günü kargolancaktır.
Erken gönderimi için elimizden geldiğince uğraştığımızı bilmenizi isteriz.
Günü gelince 3.Mail;
Merhaba,

Cuma veya cumartesi günü kargolanacağını öngörüyoruz. Elimizden geldiğinde erken teslim etmek için uğraştığımızı bilmenizi isteriz.
anlayışınız için teşekkür ederiz.
--------------------------
Hocam bu nedir ya? Görmüyormusunuz böyle bir işlem olur mu ? Teslim almam gereken tarih 05,05'iken, sürekli günü gelince birton mail atınca bana geri dönüş yapıyorlar, ve ondada sürekli erteliyorlar hocam, cidden çok sinirliyim hocam, bunların amacı belli ürünü teslim etmek değil dertleri, uyguna aldım dolar yükseldi, bilerek bekletiyolar iade ediyim diye, anlaşıldı şikayetin yolu göründü.

Son düzenleme:
bunların amacı belli ürünü teslim etmek değil dertleri, uyguna aldım dolar yükseldi, bilerek bekletiyolar iade ediyim diye, anlaşıldı şikayetin yolu göründü.

İnsanoğlu belli olmaz tabi ama fazla yapılan havalenin artanını zarf içerisinde iade eden bir şirketin kur farkı konusunda aç gözlü davranacağını pek sanmıyorum.

İnsanoğlu belli olmaz tabi ama fazla yapılan havalenin artanını zarf içerisinde iade eden bir şirketin kur farkı konusunda aç gözlü davranacağını pek sanmıyorum.
Her firma yapardı ki bunu, benim demek istediğim şu, inventusu ben küçümsemiyorum, evet güzel bi yer fakat gecikicek dedin tamam dedik, gecikmeninde gecikmesi olunca, insan yeter diyor yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı