@Berkantuzelll
Bak ilk alış verişimi 2015 senesinde yaptım sanırım 8000 TL civari idi. Güvenemedim Avcılar'dan Kadıköy'e gittim üşenmedim. Kapatma saatini geçirdim köprüden intihar girişimi vardı.

Neyse, beni 1 saat beklediler. Gittim tüm ürünler hazır değildi. Orada bana kahve ısmarladılar. Parayı verdim. Yazılı kağıt aldım ödediğime dair. 2 gün sonra ürünler geldi. Bir de kulaklık hediye göndermişler.
Sonraki büyük alış verişimde istediğim kasa yoktu. Bulamadım. Aradım, bana özel sipariş verdiler. 15 gün sonra ürünü gönderdiler. Yurt dışından geldi ürün.
Ara alış verişte birisine kasa toplayacaktık. Gene özel istek yaptık. Tanıdık benden habersiz gitmiş bazı ürünleri almış. 2 ürünü iade ettim. Bir ürünü değiştirdiler sorgusuz sualsiz.
Yukarıda da yazdım. Hakkını vermek lazım. Bu yüzden zaman ayırıp bu kadar yazıyorum bak. Ben memnun bir müşteri olarak kaldığım için bu firmayı savunabiliyorum. Sen de haksız değilsin. Neyse uzatmayayım artık. Geç gelsin, vardır bir hayır. Şimdiden sıkıntısız keyifle kullanırsın.
Gene sistem yenilediğimde hangi firmayı seçeceksin der isen; Inventus derim.