IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl beceriksiz olalım programda zaten sadece 2 tane tuş var biri aratıyor en güncel sürücüyü (!) diğeri kuruyor. Programın hatası yine biz olduk ya XD.

Nasil bizim beceriksizligimiz olacak? Driveri kuran o, suclu olan biz. Birak su sacmaligi be.
Herkes yanlış yapıyor yok sistemi bpzuyor diyor bende neden olmuyor kurdğu programlara bakacan o zaman kardes

Herkes yanlış yapıyor yok sistemi bozuyor diyor, bende neden olmuyor? Kurduğu programlara bakacaksın o zaman kardeş.
Yani sende program hata vermediyse programın sıkıntısı yok mu diyorsun? Bak bakalım sosyaldeki IOBit yazılımla alakalı konulara. Hiçbir ayarı kurcalamadan kullananda da sıkıntı çıkıyor, genel olarak bir işe yaradıkları yok gelmiş burada bende yoksa program düzgündür diyorsun "kardeş".

Bir üstteki arkadaşa cevap veriyorum (alıntılama yapamam çünkü yazım yanlışları var ve ben de ban yerim), kurduğu programlara ya da güncellediği driverlara kendimiz tek tek bakacaksak neden böyle bir yazılım kullanalım? Nerde bunun kullanışlılığı o zaman? Bence sen IObit kullanmaya devam et, hatta istiyorsan game booster da kullan. Tam senlik yazılımlar.

Herkes yanlış yapıyor yok sistemi bozuyor diyor bende neden olmuyor kurduğu programlara bakacaksin o zaman kardes
Benim yerime kuruyor, ben niye programi kontrol etmeliyim ki? Sonucta bizim yerimize indirmiyor mu driverlari? Bazen insan yerine bir amip ile konustugumu dusunmeden edemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı