İOKBS'ye girmek istememek

TaklaAtanMaynun

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar, 5 Eylül'de İOKBS olacak ve ben kayıt oldum ancak sınava girmek istemiyorum. Zaten bütün liseler aynı konulardan girdiğinden dolayı korkuyorum ve ailemin de haberi olmamasından dolayı girmemeyi düşünüyordum ve sabah yerler açıklandı mı diye baktım ve açıklanmamıştı. Her insanın yaptığı gibi kendimle ilgili iddiaya girdim ve dedim ki yerler açıklanmış ise sınava gireceğim dedim ve o okula girdiğimde yerlerin de açıklanmış olduğunu gördüm. Açıkçası çok korktum, yine de girmek de istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Bence gir. Haniartık çalışsan da fayda etmez belki ama sınava girip kaybedince bir şey olmayacak. Ama sınava girmediğini öğrenirse daha kötü olabilir.

aga bende girmek istemiyorum sınava ve büyük ihtimalle girmeyeceğim. Bir sorum olacak eğer girmezsek ceza fln oluyor mu çünkü geçen senede ailem coronadan dolayı girmemi istemedi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı