13 Eylül 2016 Mesaj: 56 iOS 10, OTA ile indirilmeye hazır. AKK sağ olsun, 2 saat diyor Son düzenleme: 13 Eylül 2016 Genişletmek için tıkla...
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #41 iOS 10 yüklememiş arkadaşlar sakın yüklemeyin. Bazı iPhone ve iPad' ler güncelleme için kapandığında brick oluyor ve hiç açılmıyormuş.
iOS 10 yüklememiş arkadaşlar sakın yüklemeyin. Bazı iPhone ve iPad' ler güncelleme için kapandığında brick oluyor ve hiç açılmıyormuş.
KS KS Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 14 Eylül 2016 #42 Blecade dedi: iOS 10 yüklememiş arkadaşlar sakın yüklemeyin. Bazı iPhone ve iPad' ler güncelleme için kapandığında brick oluyor ve hiç açılmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sakın yüklemeyin deyip milleti galeyana getirme bre. Sorun saatler önce düzeltildi, "-mış, -muş" ile iş yapma.
Blecade dedi: iOS 10 yüklememiş arkadaşlar sakın yüklemeyin. Bazı iPhone ve iPad' ler güncelleme için kapandığında brick oluyor ve hiç açılmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Sakın yüklemeyin deyip milleti galeyana getirme bre. Sorun saatler önce düzeltildi, "-mış, -muş" ile iş yapma.
Akın Tahta Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #43 iOS 6588487741256588 olsa ne olur sonuçta iOS
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #44 Eru Iluvatar dedi: Sakın yüklemeyin deyip milleti galeyana getirme bre. Sorun saatler önce düzeltildi, "-mış, -muş" ile iş yapma. Genişletmek için tıkla... Saatler önce düzeltilen sorun nasıl 20 dakika önce arkadaşımın başına geliyor dostum?
Eru Iluvatar dedi: Sakın yüklemeyin deyip milleti galeyana getirme bre. Sorun saatler önce düzeltildi, "-mış, -muş" ile iş yapma. Genişletmek için tıkla... Saatler önce düzeltilen sorun nasıl 20 dakika önce arkadaşımın başına geliyor dostum?
KS KS Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 14 Eylül 2016 #45 Blecade dedi: Saatler önce düzeltilen sorun nasıl 20 dakika önce arkadaşımın başına geliyor dostum? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi başlattığı vakit önemli, şu anda ben yapıyorum güncellemeyi, bittiğinde buraya fotoğraf atarım.
Blecade dedi: Saatler önce düzeltilen sorun nasıl 20 dakika önce arkadaşımın başına geliyor dostum? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi başlattığı vakit önemli, şu anda ben yapıyorum güncellemeyi, bittiğinde buraya fotoğraf atarım.
KS KS Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 14 Eylül 2016 #46 Buyrun, güncelleme tamamlandı. Son düzenleme: 14 Eylül 2016
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #47 Eru Iluvatar dedi: Güncellemeyi başlattığı vakit önemli, şu anda ben yapıyorum güncellemeyi, bittiğinde buraya fotoğraf atarım. Genişletmek için tıkla... Bakın bunu bilmiyordum, olsun ben bunu yinede yazdım. Her ihtimale karşı... Arkadaşımın başına gelir gelmez araştırdım internetten ve böyle bir sorun olduğunu gördüm. Eru Iluvatar dedi: Buyrun, güncelleme tamamlandı. Eki Görüntüle 187996 Eki Görüntüle 187997 Eki Görüntüle 187998 Genişletmek için tıkla... Görüncede insanın hata falan dinlemeden yükleyesi geliyor.
Eru Iluvatar dedi: Güncellemeyi başlattığı vakit önemli, şu anda ben yapıyorum güncellemeyi, bittiğinde buraya fotoğraf atarım. Genişletmek için tıkla... Bakın bunu bilmiyordum, olsun ben bunu yinede yazdım. Her ihtimale karşı... Arkadaşımın başına gelir gelmez araştırdım internetten ve böyle bir sorun olduğunu gördüm. Eru Iluvatar dedi: Buyrun, güncelleme tamamlandı. Eki Görüntüle 187996 Eki Görüntüle 187997 Eki Görüntüle 187998 Genişletmek için tıkla... Görüncede insanın hata falan dinlemeden yükleyesi geliyor.
K Kadir Yiğit Kilopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 99 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #48 Bir önceki sürüme geri dönmek için apple imzaları kaç gün açık bırakıyor bilgisi olan var mı?
KS KS Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 14 Eylül 2016 #49 Kadir Yiğit dedi: Bir önceki sürüme geri dönmek için apple imzaları kaç gün açık bırakıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 1 hafta kadar.
Kadir Yiğit dedi: Bir önceki sürüme geri dönmek için apple imzaları kaç gün açık bırakıyor bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 1 hafta kadar.
KS KS Eru Iluvatar Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 652 Makaleler 7 Yer Arda, Ölümsüz Topraklar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tanrı 14 Eylül 2016 #50