iOS 11 yayınlandı!

• Konuyu başlatan acv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.140
Bende Public Beta profili olduğu için biraz önce iOS 11'e yükseltme yaptım. Her şey iyi güzel, ama merak ettiğim bir durum var. Geri bildirim için kullandığımız uygulama hala yerinde duruyor. Acaba profili kaldırmamın bir sakıncası olur mu? Bunun hakkında bir bilgisi olan varsa çok iyi olur :)

YouTube videolarında izledim GM sürümü, yani hala Beta'da tam sürüm 19 Eylül'de çıkacak.

Demek istediğim sizin indirdiğiniz GM sürümü.

Evet. Daha yeni kullanmaya başladım ama güzel çalışıyor bence. Yüklemeden önce 2,5 GB'a yakın boş alanım vardı, şimdi 3,93 GB oldu :). Dosyalarım yerli yerinde duruyor, arka planda neyi temizlediğini bilmiyorum ama iyi bir alan kazanmış oldum sonuçta.
Demek istediğim sizin indirdiğiniz GM sürümü.
Dayanamadım indirdim :D GM olsa da son sürüm ile arasında aşırı bir fark olacağını sanmıyorum. Bir sorun olursa da final sürümün ipsw dosyasını indirir, iTunes üzerinden güncellerim.
Kullandığım cihaz iPhone 5s olsa da internette bahsettikleri kadar bir yavaşlama görmedim. Zaten daha yeni bir işletim sistemi olduğundan zamanla oturacaktır. Yine de hala sorumun cevabını bekliyorum. Profili kaldırmamın bir sakıncası olur mu?

Senin indirdiğin profil Beta profili, yani diyelim ki o profil ile iOS 11 Beta 9'u indirdin sonra da profili sildin. Bu yüzden iOS 11 GM'e yükseltemezsin. Ama iOS 11 çıktığında normal bir şekilde yükleyebilirsin. Yani şu noktada sen zaten GM'de olduğun için silsen de silmesen de birşey değişmeyecek. Muhtemelen iOS 11 çıktığında tekrar güncellemen gerekecek onu da söyleyeyim.

Beta profilinin Beta sürümlerine yükseltmeni sağlayan bir bilet olduğunu düşün.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı