iOS 14.0.1 güncellemesi yaparken hata

Chemsy

Kilopat
Katılım
29 Ağustos 2016
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar, iPhone 8+ telefonuma, Windows üzerinden iOS 14.0.1 güncellemesi yaparken yarısında hata verdi ve telefonum Recovery modunda kaldı. Tekrar güncellemeyi denediğimde ise güncelleme yapılamıyor hatası alıyorum. Maalesef boş bulunarak yedek almadığım için sıfırladığımda önemli bilgilerim gidecek. Bu konuda bir çözümü olan varsa çok mutlu olurum.
 
Neden direk telefonun ota güncelleme kısmından yapmadınız.

Genelde tüm güncellemelerimi iTunes üzerinden yaparım. Yeterli alan olmadığı için temiz kurulum yapmak istedim.

Ben dün gece yaptım telefon üstünden bir sıkıntı olmadı.

Sanırım bilgisayar üzerinden yaptığım için oldu. Şu anda telefonu sıfırlamadan açmam için nasıl bir yol izlemeliyim. İçerisinde önemli bilgiler kaldı. Bilgisayarımı da yeni formatladığım için eskiden aldığım yedekler de silindi. Kendim kurtarabilir miyim yoksa telefoncuya götürmem gerekir mi?

DÜZENLEME: Sorunu çözdüm. Bu sorun ile karşılacak olan arkadaşlar için açıklayıp konuyu kapatacağım. Öncelikle iTunes’i silip temiz kurulum yaparak tekrar yükledim. Daha sonra güncellemeyi bilgisayara indirdim. iPhone’yi bilgisayara bağladıktan sonra Home tuşuna basılı tuttum ve güncelle seçeneğine tıkladım. Daha sonra güncellemeyi tamamladı ve telefon açıldı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı