Kuzey Oğlu Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Makaleler 1 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Bu kadar pahalı bir cihaz alacak olsaydım ikinci elde ileride değeri daha az düşeceği için iPhone tercih ederdim.
Bu kadar pahalı bir cihaz alacak olsaydım ikinci elde ileride değeri daha az düşeceği için iPhone tercih ederdim.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 iOS tercih ederim.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.777 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Kuzey Oğlu dedi: Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım? Genişletmek için tıkla... Bütçe problem değilse IOS fakat kısıtlıysa Android.
Kuzey Oğlu dedi: Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım? Genişletmek için tıkla... Bütçe problem değilse IOS fakat kısıtlıysa Android.
KS KS Kuzey Oğlu Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Makaleler 1 11 Temmuz 2022 #5 iPad mi almalıyım? Yoksa iPhone mu alayım? Hangi modelini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Kuzey Oğlu dedi: iPad mi almalıyım? Yoksa iPhone mu alayım? Hangi modelini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisinin kullanım amacı farklı. Sen ne arıyorsun?
Kuzey Oğlu dedi: iPad mi almalıyım? Yoksa iPhone mu alayım? Hangi modelini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisinin kullanım amacı farklı. Sen ne arıyorsun?
KS KS Kuzey Oğlu Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Makaleler 1 11 Temmuz 2022 #7 AirLife dedi: İkisinin kullanım amacı farklı. Sen ne arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece kullanabileceğim iyi bir cihaz arıyorum tablet telefon fark etmez yeter ki iyi ve güçlü bir cihaz arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
AirLife dedi: İkisinin kullanım amacı farklı. Sen ne arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece kullanabileceğim iyi bir cihaz arıyorum tablet telefon fark etmez yeter ki iyi ve güçlü bir cihaz arıyorum.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 Kuzey Oğlu dedi: Sadece kullanabileceğim iyi bir cihaz arıyorum tablet telefon fark etmez yeter ki iyi ve güçlü bir cihaz arıyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone tercih edip sürekli yanında bulundurabilirsin.
Kuzey Oğlu dedi: Sadece kullanabileceğim iyi bir cihaz arıyorum tablet telefon fark etmez yeter ki iyi ve güçlü bir cihaz arıyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone tercih edip sürekli yanında bulundurabilirsin.
KS KS Kuzey Oğlu Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Makaleler 1 11 Temmuz 2022 #9 Peki Ya iPhone özellikleri varmı veya kamerası diğer markalardan daha mı iyi ekran kalitesi diğer telefonlardan daha da güçlü mü hangi iPhone modelini almalıyım?
Peki Ya iPhone özellikleri varmı veya kamerası diğer markalardan daha mı iyi ekran kalitesi diğer telefonlardan daha da güçlü mü hangi iPhone modelini almalıyım?
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.618 Çözümler 1 11 Temmuz 2022 #10 Kuzey Oğlu dedi: Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım? Genişletmek için tıkla... Android özgür iOS güvenli.
Kuzey Oğlu dedi: Merhaba, ben kendime yakında bir cihaz almaya düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Sizce Android mi almayayım yoksa iOS'mu alayım? Genişletmek için tıkla... Android özgür iOS güvenli.