IOS vs Android

Android özgür anladıkta güvenilir mi ? Güncellemeleri tam zamanında ve eş zamanlı yapıyor mu ? Stabilite var mı ? APK indir, kur ile özgürlük mü oluyor ? Bence ilk önce bu soruların cevabını verin. iOS'ta güncelleme eş zamanlı olarak geliyor. Bedava olarak uygulama kurmak isterseniz Jailbreak'a gerek yok. 25pp, Kuaiyong, Tongbu gibi uygulamalarda var. Ama karar sizin.

Android özgür anladıkta güvenilir mi ? Güncellemeleri tam zamanında ve eş zamanlı yapıyor mu ? Stabilite var mı ? APK indir, kur ile özgürlük mü oluyor ? Bence ilk önce bu soruların cevabını verin. iOS'ta güncelleme eş zamanlı olarak geliyor. Bedava olarak uygulama kurmak isterseniz Jailbreak'a gerek yok. 25pp, Kuaiyong, Tongbu gibi uygulamalarda var. Ama karar sizin.
İos daha stabildir doğru fakat, özgürlükten kastımız istediğimiz romu yükleyip istediğimiz gibi özgürleştirmektir telefonu. Mesela ios 6 da kaldız diyelim siz onu ios 7 yapamıyorsunuz diye biliyorum. Ama Android de 4.2.2 de de kalsanız 4.3-4.4 yükleyebilirsiniz.

İos daha stabildir doğru fakat, özgürlükten kastımız istediğimiz romu yükleyip istediğimiz gibi özgürleştirmektir telefonu. Mesela ios 6 da kaldız diyelim siz onu ios 7 yapamıyorsunuz diye biliyorum. Ama Android de 4.2.2 de de kalsanız 4.3-4.4 yükleyebilirsiniz.

Nasıl yani 4.4.2 gelmeyen bir telefona nasıl 4.4.2 yükleceksin?

Nasıl yani 4.4.2 gelmeyen bir telefona nasıl 4.4.2 yükleceksin?
Telefon üreticileri yeterli sayıda karnel veriyor bu karnel üzerine 3.şahıs geliştiriciler kendileri rom adı verilen sürüm geliştiriyor ve bl kilidini açıp telefona flashlayarak 4.4 yapabilirsiniz.

Ben zaten bunu biliyorum fakat rom yüklediniz ama onun daha yeni sürümü çıkınca tekrardan rom atılmıyor mu ?

Ben zaten bunu biliyorum fakat rom yüklediniz ama onun daha yeni sürümü çıkınca tekrardan rom atılmıyor mu ?
Anladığım şu mu orjinal güncelleme geldi onu yapabiliyormuyuz? Stock roma yani üreticini kendi romuna dönüp evet güncellemeyi alabilirsiniz. Eğer sorduğunuz attığınız romun günceli geldi onu yükleyebilirmiyiz? İse evet onuda yükleyebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı