İP12 vs 12 mini vs SE3 vs IP11

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu cihazlardan hangisi alinir? Cevap veren herkese teşekkürler.

Hocam iPhone 12 almanız daha mantıklı olacaktır, size 12 Pro Max ve 11 Pro Max testi atan biri olursa aldırış etmeyin pek anlamıyor teknolojiden :D kaynak olarak Apple Türkiye'den alınan bilgileri bile yanlış olarak nitelendiriyor kendisi :D

Bakın, anlamak bu kadar zor olmamalı. Adam zaten sana virgül kullanmadığın için yanlış anladım demiş, bu normal bir şey. Apple'ın sitesindeki verilere yanlış dememiş yani. Siz neden hala şöyle yazdım deyip yazınızı paylaşıyorsunuz ki? Ayrıca yazım kurallarına uymanızı öneririm yoksa yazdıklarınızın anlaşılabilirliği olmuyor ve tartışamıyoruz.

Bakın, anlamak bu kadar zor olmamalı. Adam zaten sana virgül kullanmadığın için yanlış anladım demiş, bu normal bir şey. Apple'ın sitesindeki verilere yanlış dememiş yani. Siz neden hala şöyle yazdım deyip yazınızı paylaşıyorsunuz ki? Ayrıca yazım kurallarına uymanızı öneririm yoksa yazdıklarınızın anlaşılabilirliği olmuyor ve tartışamıyoruz.

SDN forumda yanlış bilgi olarak işaretlendiğini görmediğiniz için burada öyle söylemediğini yazmanız gayet normal. Zaten kendisi de fark etip kaldırdı daha sonradan. Zaten amacım tartışmak değil anlayabilene. Ben de size aynı uyarıyı yapmak isterim, Yazım kuralları konusunda!
Göremediğiniz bir şey hakkında yorum yapabiliyor olmanız, pek doğru kaçmıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı