iPhone 12 vs 12 Mini

12 çıktığında 11 fiyatında bir değişiklik olmamıştı ama.
12 ile aynı fiyat aralığında çıkacak en azından 12 serisinin fiyatı düşecek siz bilirsiniz.
Büyük ekran bence daha iyi, 12 alabilirsiniz. Ama sadece film ve müzik için bu modeller sanki biraz fazla.
Kasmasın istiyorum ya kaç yıldır mi kullanıcısıyım bıktım.
Hiç aranızda iphone 12 mini kullanan yok mu ya.

Son düzenleme:
Kardeşimde 12 Mini var. Birkaç gün ben kullandım kamera , performans , ergonomi olarak hiç üzmedi. Ancak ekranı beni pek memnun etmedi ilk başta YouTube'da video izlerken. Yüksek çözünürlüklü ve büyük bir ekrandan geçeceksen afallayabilirsin biraz ilk günlerde. Ben 3. günün sonunda alıştım 12 Mini ekranına. S10+ ekranına alıştığım için bana renkler soluk geldi Samsung'a göre ilk başta. Ancak diğer her türlü konuda hiç üzmedi. Dediğim gibi sadece ekranda ilk birkaç gün zorlanabilirsin geri kalanda gayet iyi bir cihaz.

Pil olarak da şöyle söyleyeyim ; 5W şarj adaptörü ve orijinal USB Lighting kablosu ile 2 saati aşkın sürede tam şarj oldu. Hızlı adaptör kesinlikle öneririm. 6 saate yakın ekran süresi verdi. 6 saat kullanım içerisinde hiç oyun yoktu. Sadece sosyal medya ve YouTube.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 1 haftadır iPhone 12 aldım ve kullanıyorum. Size şunu söyleyeyim iPhone 11deki ekran ile 12 deki ekran nerdeyse aynı hatta bir tık daha kaliteli ve canlı geldi gözüme. Fakat telefon 11 e göre biraz dağa ince hafif duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı