iPad 10. nesil mi iPad 11'i beklemek mi?

Hocam neden mini 7 düşünüyorsunuz Air ile ayni fiyatken.

iPad 12'den sonra düşünüyorum AI'ı aslında. Ama gelse güzel olur. Ben de tablet alana kadar iPad 11 çıkarsa ona bakacağım bütçem artarsa mini 7 yoksa bu hocam gibi 10.nesil.

18.000 TL falan olacağını ben de düşünüyorum hocam. Ben tablete çok para vermeyip Apple ekosisteminde kalıp üniversitede yararlı bir cihaz alayım diyorum ama ya Air'ya mini seçtirtiyor bana Apple. Düz model alacağım mini 7'ye bütçe bulamazsam inat değil mi? :D

iPhone kullanmıyorsanız düz iPad kadar kötü bir cihaz yok. Apple Pencil eşleme sorunları bile başlı başına komedi. Eğer iPhone kullanmıyorsanız Tab S9 FE Plus alın. Daha fazla bütçeniz varsa Tab S9 Plus alın. Bütün amaçlarınıza gayet iyi şekilde hizmet ediyor.

iPhone kullanmıyorsanız düz iPad kadar kötü bir cihaz yok. Apple Pencil eşleme sorunları bile başlı başına komedi. Eğer iPhone kullanmıyorsanız Tab S9 FE Plus alın. Daha fazla bütçeniz varsa Tab S9 Plus alın. Bütün amaçlarınıza gayet iyi şekilde hizmet ediyor.

FE için katılıyorum alınabilir ama S9'un fiyatları birkaç mağaza haricinde çok uçuk değmeyecek fiyatlar.

FE için katılıyorum alınabilir ama S9'un fiyatları birkaç mağaza haricinde çok uçuk değmeyecek fiyatlar.
Tab S9 Plus'ın fiyatı şuan da S10 Plus ile aynı zaten. Orası komedi. Düz Tab S9'un fiyatı bazen güzel düşüyor. AMOLED ekranlı, güzel SoC'lu bir cihaz için değecek fiyatlara iniyor.

Tab S9 Plus'ın fiyatı şu an da S10 Plus ile aynı zaten. Orası komedi. Düz Tab S9'un fiyatı bazen güzel düşüyor. AMOLED ekranlı, güzel SoC'lu bir cihaz için değecek fiyatlara iniyor.

O tabletin ederi şu an 20-22K arası, sadece birkaç mağazada o fiyatta eğer onlardan alınabiliyorsa alınmalı yoksa o tablete 30k verilmez.

Hocam bende AİR 6 var kalemi aldığımdan beri eşleşme sorunu yaşamadım hiç aylardır bağlı duruyor. 10.nesiller de mi var böyle bir sorun?

O tabletin ederi şu an 20-22K arası, sadece birkaç mağazada o fiyatta eğer onlardan alınabiliyorsa alınmalı yoksa o tablete 30k verilmez.
Tab S9 Plus için konuşuyorsunuz galiba. Bence iPad'lerin fiyatı bu kadar uçukken ideal fiyatlandırma 25K hadi zorladın 26K olur. Zaten şuan da Tab S9 22K civarında. Gayet alınabilir fiyatı var.

Tab S9 Plus için konuşuyorsunuz galiba. Bence IPad'lerin fiyatı bu kadar uçukken ideal fiyatlandırma 25k hadi zorladın 26k olur. Zaten şu an da Tab S9 22K civarında. Gayet alınabilir fiyatı var.

Zaten Tab S9 ile S9 Plus arasında ciddi bir fark yok kullanıcı deneyimini etkileyecek farklar var fakat ciddi denilebilecek bir fark yok.
Bu sitede S9 2-3 mağaza harici 25, 26k civarında o mağazalarda da umarım fiyatı artmaz.

Hocam bende AİR 6 var kalemi aldığımdan beri eşleşme sorunu yaşamadım hiç aylardır bağlı duruyor. 10.nesiller de mi var böyle bir sorun?
Önümde sıramda iPad Pro, sıra arkadaşımda iPad 10. Nesil var. Sınıfta 6-7 kişide daha iPad 10. Nesil var. Hepsi ders ortasında kalem bağlantısı yüzünden birbirinden Lightning to Type-C istiyorlar. Bir de küçük adaptörde gerekiyor. Ayrıca kalem şarjı da bitiyor. Sınıfta 8-9 kişi Tab S9 FE Plus, 2 kişiye Tab S9 Plus aldırdım. Herkes çok memnun. Yani kısacası iPad kullananların notları vs hep yarıda kalıyor. Samsung kullananlar sorunsuz not alıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı