iPad 8. neslin camı küçük bir temasta kırıldı

ugur1407

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8.nesil iPad hediye geldi fakat günden güne çatlamaya başladı ilk başta nedenini anlamadım fakat bir gün tek elimle köşesinden tutarken bir anda çatladı ve sebebinin tek elimle tutmamdan dolayı olduğunu öğrendim. Sorum şu tüm tabletler bu kadar hassas mı? Tek elle bir köşesinden tutup kaldırınca kırılıyor mu?

IMG_7395.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 8.nesil iPad hediye geldi fakat günden güne çatlamaya başladı ilk başta nedenini anlamadım fakat bir gün tek elimle köşesinden tutarken bir anda çatladı ve sebebinin tek elimle tutmamdan dolayı olduğunu öğrendim. Sorum şu tüm tabletler bu kadar hassas mı? Tek elle bir köşesinden tutup kaldırınca kırılıyor mu?

Eki Görüntüle 1969174
Değil, önceden darbe almıştır.

Günden güne çatlamaya başladı diyorsun, öncesinde bir sıkıntısı varmış demek ki. Durduk yere tablet çatlamaya başlamaz öyle. Bu iPad de düşürmedikçe, vurmadıkça kolay kolay kırılmaz öyle.

Tek elle tutmadan kaynaklı olacağını ben de sanmıyorum dünya üzerinde böyle bir şey görülmemiştir herhalde Hulk falan değilsen.

Daha önceden çatlak vardır büyümüştür sonra. Cam değişimi gerekir, geçmiş olsun. :(

Arkadaşlar kesinlikle tek elle tutmamdan dolayı oldu ve tableti servise gönderdiim ön camı değil tamamen ekranı değiştirebileceklerini ve bunun için tablet parası alacakaleını söylediler ben de böyle bıraktım

Arkadaşlar kesinlikle tek elle tutmamdan dolayı oldu ve tableti servise gönderdiim ön camı değil tamamen ekranı değiştirebileceklerini ve bunun için tablet parası alacakaleını söylediler ben de böyle bıraktım.

Resmî olmayan bir serviste sorunu ucuza çözebilirsin ya da kendine güveniyor ise sen değiştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı