iPad alınır mı?

Mr.Ard

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1.5 kadar yıl sonra üniversiteye gideceğim ve bir iPad veya MacBook tarzı bir şey almayı planlıyorum ancak ekonominin de belirsiz hallerinden dolayı şimdi gidip mi alsam yoksa 1.5 yıl bekleyip kazanırsam o zaman mı alsam diye düşünüyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar ben 1.5 kadar yıl sonra üniversiteye gideceğim ve bir iPad veya MacBook tarzı bir şey almayı planlıyorum ancak ekonominin de belirsiz hallerinden dolayı şimdi gidip mi alsam yoksa 1.5 yıl bekleyip kazanırsam o zaman mı alsam diye düşünüyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Bir arkadaş yazmış 1.5 yıl sonra al ipad/macbook ömrünü korur.
Bu zaman içinde paran varsa dolar yapabilirsin.

Bilgisayarın muadili olarak düşünülebilecek cihazlar değil. 1.5 sene sonra bilgisayar almak daha mantıklı gibi.

Tabi bilgisayar gerektiren bir bölüm için bu. Yoksa kalemli iPad not almak için çok daha avantajlı olur.

Son düzenleme:
Ablama geçen yaz iPad Air 5 aldık kalemle, üni içindi o da. Okullar açılırken alin bence. Hem Apple'ın kendi öğrenci indirimi oluyor, obür satıcılardan ucuza oluyor her şey. Hem benim ablama AirPods hediyesi geldi ordan. Bence dolara çevirin paranızı ve bekleyin. Özellikle not almak için çok işe yaradığinı söylüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı