iPad alınır mı?

Tamam da neye gore bos mesela. Ben 1 yildan fazladir iPad Pro 11" kullanıyorum bazi zamanlar bilgisayara ihtiyacım bile olmuyor. Bazi alanlarda gayet de bilgisayar islevi goren bir cihaz.

Dostum okuma yazman mı yok, özellikle IPad'le alakalı bir şeye takılmadım ben de kullanıyorum IPad'le olan lafına laf etmedim okuma yazma öğren istersen kendine hakim ol.

Arkadaşlar ben 1.5 kadar yıl sonra üniversiteye gideceğim ve bir iPad veya MacBook tarzı bir şey almayı planlıyorum ancak ekonominin de belirsiz hallerinden dolayı şimdi gidip mi alsam yoksa 1.5 yıl bekleyip kazanırsam o zaman mı alsam diye düşünüyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

2012'den beri düzenli olarak iPad kullanmaktayım sırasıyla: iPad 2, iPad Air 2 ve şu anda kullanmakta olduğum iPad 8. nesil. Hepsi hâlâ cayır cayır çalışmakta tüm işlerimi iPad' lerimle görüyorum.

Dostum okuma yazman mı yok, özellikle IPad'le alakalı bir şeye takılmadım ben de kullanıyorum IPad'le olan lafına laf etmedim okuma yazma öğren istersen kendine hakim ol.
Böyle bir şeye saçma diyecekseniz neye saçma dediğinizi söyleyin de artık kim hatalıysa size göre bir fikri olsun. Sadece saçma buldum diye bir şey yok.

Ben m2 macbook air alacaktım. Hem zam geldi hem ünide pekte bir bilgisayara ihtiyacım olmuyor ( hala çözemedim ÜNİ BİLGİSAYARSIZ OLMAZ diyenleri) telefon bile iş görür o kadar konforlu olmasa da. Air'e hem 1k zam geldi hem zaten yurtta çoğu zaman yatakta geçiyor bilgisayar yatakta iyi değil. Kütüphanede veya dışarıda da Ipad gayet yeterli gibi duruyor. Bir klavye ve bir kalem alırsanız slayt da yapılır sunum da yapılır PC de yapacağınız her şey yapılır ki zaten bunları dönem başı max 3-4 kere yaparsınız. Ben İpad Pro 11 inç alıcam M2 Air yerine.

Ben m2 macbook air alacaktım. Hem zam geldi hem ünide pekte bir bilgisayara ihtiyacım olmuyor ( hala çözemedim ÜNİ BİLGİSAYARSIZ OLMAZ diyenleri) telefon bile iş görür o kadar konforlu olmasa da. Air'e hem 1k zam geldi hem zaten yurtta çoğu zaman yatakta geçiyor bilgisayar yatakta iyi değil. Kütüphanede veya dışarıda da Ipad gayet yeterli gibi duruyor. Bir klavye ve bir kalem alırsanız slayt da yapılır sunum da yapılır PC de yapacağınız her şey yapılır ki zaten bunları dönem başı max 3-4 kere yaparsınız. Ben İpad Pro 11 inç alıcam M2 Air yerine.
Mühendislik okunuyorsa bölüme göre PC'siz olmadıği yerler var.

Önce bömlümünüzü ve amacınızı belirleyin. IPad'in yapamayıp MacBook'un yapabilecekleri keza MacBook'un yapamayıp IPad'in yababilecekleri farklı. Şahsen bir tıp öğrencisi olarak IPad'i not tutmak için vazgeçilmez görüyorum. Ancak bir mühendis için el yazısından çok klavye kullanma becerisi gibi bilgisayara yönelik beceriler daha önemli olabilir.
Ekonimi konusunda da seçimden sonra zam bekleniyor bu yüzden şimdi almak daha mantıklı olabilir. Yine de kullanmayıp evde yatıracağın bir cihaz almakta mantıksız. Yani tercih tamamen sana kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı