iPad alınır mı?

Ne yapacagina gore degisi ama iPad'lar not tutmak icin muazzam araclar. Okulda bilgisayari sunum hazirlamak, PDF okumak ve arastirma yapmaktan ote kullanmayacaksaniz not tutarken muazzam kolaylik saglar. Paranizi dolara cevirmeyin, altina cevirin veya altin hesabina yatirin.
Katılıyorum, normalde PC'yi seçerim böyle bir durumda ama üniversitede kullanmak için diyor. iPad'in artısi çok o yüzden.

Arkadaşlar ben 1.5 kadar yıl sonra üniversiteye gideceğim ve bir iPad veya MacBook tarzı bir şey almayı planlıyorum ancak ekonominin de belirsiz hallerinden dolayı şimdi gidip mi alsam yoksa 1.5 yıl bekleyip kazanırsam o zaman mı alsam diye düşünüyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhaba. Hangi bölümü okumak istediğinize göre cevap değişir. Eğer mühendislik gibi bilgisayarın şart olduğu bir bölüm okuyacaksanız MacBook çok daha mantıklı bir seçim olcaktır ama bilgisayara ihtiyacınız olmayan bir bölümse bence iPad daha mantıklı. Klavyedense kalemle not almak bana daha hoş geliyor.
Eğer Air veya Pro alırsanız, hemen hemen her işiniz tabletten halledebilirsiniz; sunum hazırlamak için de kullanabilirsiniz, bence bilgisayar şart değil bu konuda.

Bekleyip AirPods kampanyasından yararlanmak cazip ama hem ekonomik durum hem de tabletlere TRT payı mevzusundan dolayı şimdi almak da mantıklı olabilir. Apple cihazlar değerini koruyan cihazlar, ömür konusunda da üzmezler.

Merhaba. Hangi bölümü okumak istediğinize göre cevap değişir. Eğer mühendislik gibi bilgisayarın şart olduğu bir bölüm okuyacaksanız MacBook çok daha mantıklı bir seçim olcaktır ama bilgisayara ihtiyacınız olmayan bir bölümse bence iPad daha mantıklı. Klavyedense kalemle not almak bana daha hoş geliyor.
Eğer Air veya Pro alırsanız, hemen hemen her işiniz tabletten halledebilirsiniz; sunum hazırlamak için de kullanabilirsiniz, bence bilgisayar şart değil bu konuda.

Bekleyip AirPods kampanyasından yararlanmak cazip ama hem ekonomik durum hem de tabletlere TRT payı mevzusundan dolayı şimdi almak da mantıklı olabilir. Apple cihazlar değerini koruyan cihazlar, ömür konusunda da üzmezler.
Bütçeyi dolara çevirip beklenebilir hocam.

Bütçeyi dolara çevirip beklenebilir hocam.
Ben 12.000'e aldım, birkaç gün sonra 14'ü geçti. Dolar bu kadar artmamıştı 🤣.
Yeni zam geldiği için yakın zamanda tekrar zam gelmeyecektir büyük ihtimalle ama o zamana zaten iPad Air 6 tanıtılacak, 5 de siteden kaldırılacak. Yine daha fazla para ödemek gerekecek yani… Ama tercih meselesi, buna biz karar vermeyeceğiz sonuçta.

iPad övdünüz diye değil.

Verdiğin tavsiye sevmedim ikinizden biri çok boş yapmış ipad hakkında değil.

Tamam da neye gore bos mesela. Ben 1 yildan fazladir iPad Pro 11" kullaniyorum bazi zamanlar bilgisayara ihtiyacim bile olmuyor. Bazi alanlarda gayet de bilgisayar islevi goren bir cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı