iPad alınır mı?

• Konuyu başlatan ense0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.274
Dediniz şey çok saçma RAM GB olduğu değerdir 4 GB RAM performansı 8 GB RAM performansı veriyor deseydiniz bari.

Sistem cok fazla RAM tuketmiyor. Ayni seyi macOS - Windows karsilastirmasinda da yapabiliriz. Windows tarafinda 8GB RAM'i actiginda 4-5GB'i zaten sistem tarafindan tuketilirken macOS tarafinda 8GB ile pek cok seyi yapabiliyorsun. Benzer durum iOS - iPadOS ile Android tarafi icin de gecerli.

Siz direk 4 GB RAM vahi inmişte 8 olmuş gibi anlatıyorsunuz benim 4 GB RAM Tab S7 FE IPad'den yüksek verim aldığım oldu.

iPad Air 3 kullanıyorum Android'den daha iyi performans alıyor 3 GB RAM ile.

Sistem cok fazla RAM tuketmiyor. Ayni seyi macOS - Windows karsilastirmasinda da yapabiliriz. Windows tarafinda 8 GB RAM'i actiginda 4-5GB'i zaten sistem tarafindan tuketilirken macOS tarafinda 8 GB ile pek cok seyi yapabiliyorsun. Benzer durum iOS - iPadOS ile Android tarafi icin de gecerli.

Doğru o konuda bir şey diyemem ama daha çok benim istedim uygulamalar macOS iOS da yok bir de bana gereksiz saçma geliyor parası zaten uçuk.

iPad Air 3 kullanıyorum Android'den daha iyi performans alıyor 3 GB RAM ile.

Benim eski Tab bir cihazım vardi hâlâ donmuyordu en son 2023 son ayında açtım gayet akıyordu.

Doğru o konuda bir şey diyemem ama daha çok benim istedim uygulamalar macOS iOS da yok bir de bana gereksiz saçma geliyor parası zaten uçuk.

Benim eski Tab bir cihazım vardi hâlâ donmuyordu en son 2023 son ayında açtım gayet akıyordu.

Android tabletlerde de telefon kullaniyormussun hissi var. Arayuz ayni tablet kullandigini hissettirir bir sey yok sadece ekran buyumus gibi. Ote yandan iPadOS bambaska bir deneyim vaat ediyor iOS'a gore.

Android tabletlerde de telefon kullaniyormussun hissi var. Arayuz ayni tablet kullandigini hissettirir bir şey yok sadece ekran buyumus gibi. Ote yandan iPadOS bambaska bir deneyim vadediyor IOS'a gore.

Ben hiç öyle hissetmiyorum siz hangi tableti deneyimlediniz Samsung da hiç oyle hissetmiyor tablet için ayrı arayüz çoklu pencere için ayrı bölüm her şey var.

Samsung önerenler her ne kadar istediğim tabletin tam olarak S9 Plus olduğunu bilseler de neredeyse doğduğumdan beri Samsung kullanıyorum yani biraz sıkıldım. Ama tabletin özellikleri ve fiyatı o kadar iyi ki. iPad ile bir işim olmadığını fark ettim : )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı