dokuro_chan_2005
Hectopat
@dokuro_chan_2005 neye güldünüz anlamadım.
Dediniz şey çok saçma RAM GB olduğu değerdir 4 GB RAM performansı 8 GB RAM performansı veriyor deseydiniz bari.
@dokuro_chan_2005 neye güldünüz anlamadım.
Dediniz şey çok saçma RAM GB olduğu değerdir 4 GB RAM performansı 8 GB RAM performansı veriyor deseydiniz bari.
Benim kastettiğim sizin dediğinizdi ama.
Siz direk 4 GB RAM vahi inmişte 8 olmuş gibi anlatıyorsunuz benim 4 GB RAM Tab S7 FE IPad'den yüksek verim aldığım oldu.
Sistem cok fazla RAM tuketmiyor. Ayni seyi macOS - Windows karsilastirmasinda da yapabiliriz. Windows tarafinda 8 GB RAM'i actiginda 4-5GB'i zaten sistem tarafindan tuketilirken macOS tarafinda 8 GB ile pek cok seyi yapabiliyorsun. Benzer durum iOS - iPadOS ile Android tarafi icin de gecerli.
iPad Air 3 kullanıyorum Android'den daha iyi performans alıyor 3 GB RAM ile.
Doğru o konuda bir şey diyemem ama daha çok benim istedim uygulamalar macOS iOS da yok bir de bana gereksiz saçma geliyor parası zaten uçuk.
Benim eski Tab bir cihazım vardi hâlâ donmuyordu en son 2023 son ayında açtım gayet akıyordu.
Android tabletlerde de telefon kullaniyormussun hissi var. Arayuz ayni tablet kullandigini hissettirir bir şey yok sadece ekran buyumus gibi. Ote yandan iPadOS bambaska bir deneyim vadediyor IOS'a gore.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.