iPad Pro 11" vs iPad Pro 12.9"

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, okul bizden iPad istiyor ve maalesef bu paraları vermek zorundayım. Gereksinimleri iPad Pro+ Apple pencil+ kılıflı klavye (Logitech folio gibi).

Apple ekosisteminden hiçbir şey anlamadığım için yardımınız gerekiyor. Bana kalırsa 2" için 2000 TL vermek anlamsız. Bundan dolayı gönlüm iPad Pro 11" olandan yana ama yine de fikrinizi almak istiyorum. Bir kere alacağım ve uzun yıllar kullanacağım. Bundan dolayı ileride pişmanlık vb. gibi şeyler yaşamak istemiyorum. Tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Okulun istediği kombinasyonlar;
1615458008937.png

Not: Logitech folio ve 3 yıl garantiye takılmayın. Okul Apple'dan aldığı teklifi de bize sunmuş ama Türkiye'den alınca ilk defa daha ucuz oluyor :D. Option 2 için 11.192,98 TL, Option 3 için de 12.753,76 TL diyorlar.

@SideWinder hocam siz yakından ilgileniyordunuz galiba. Yardımınız dokunabilir. Şimdiden teşekkürler.

A12Z işlemcili en güçlü ipad 7130tl ;
Apple SON NESİL (2. nesil) kalem 1120tl ;
Apple Magic keyboard 1050tl;
Toplam 9300TL

Daha az para vererek gördüğünüz gibi daha iyileri alınıyor.

@420957 almışken hiç iCloud ile uğraşmamak için 256 GB veya 512 GB'lık modelleri almayı düşünüyordum. Klavye olarak da bağlanabilir bir model tercihimdi. Stant tarzında. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
@Kokona Shiki kesinlikle ben de aynı düşüncedeyim. Aradaki farka klavye ve kalem alınabiliyor. Teşekkürler.

@420957 almışken hiç iCloud ile uğraşmamak için 256 GB veya 512 GB'lık modelleri almayı düşünüyordum. Klavye olarak da bağlanabilir bir model tercihimdi. Stant tarzında. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
@Kokona Shiki kesinlikle ben de aynı düşüncedeyim. Aradaki farka klavye ve kalem alınabiliyor. Teşekkürler.
O zaman şöyle bakın birde ;

Toplam 11.385TL ediyor. Option 2 ile aynı fiyatta ve ÇOK DAHA İYİ bir tablet kullanmış oluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı