iPad Pro'dan başka tablet ile çizim yapılır mı?

Farlynx

Centipat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Biliyorsunuz şu an IPad'ler çok pahalı onun yerine çizim için Huawei Matepad 11 almayı düşünüyorum. Matepad 11 çizimde iyi mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyasladığınız iPad Pro olunca biraz pahalı olacaktır elbette. iPad Air 5 bekleniyor. Fiyatı da uygun olur Pro’ya göre.
 
Peki çizimlerimden nasıl para kazanabilirim ?
Animasyon için model tasarımı yapabilirsiniz. YouTube'de animasyon videoları yapan pek çok kanal var. Veya kendi videolarınızı da yapabilirsiniz. Orijinal fikirler ve emek verilen animasyonlar güzel tutuyor. Tablet olarak da Pro'ya gerek olduğunu düşünmüyorum. 2. nesil pen kullanayım diyorsanız Air veya eski Pro'lara bakabilirsiniz. Yok kalem fark etmez diyorsanız, ki kalite olarak neredeyse fark yok, iPad 9. nesil veya 2. elden 7-8. nesil bakabilirsiniz. Hepsi iş görecek cihazlardır.
 
Hala var ı bilmem ama Samsung Note 8.0 Im vardı 8 ya da 9 yıllık yeni modelleri çıktıysa alınabilir Note 8.0 da iyidir hâla tek sıkıntı eski olması yanılmıyorsam Android 4.3.?
 
Bence Adobe'un programları veya onun gibi iyi çizim programlarını açan bir laptop veya PC'niz varsa (Mac.OS veya Windows fark etmez.) Wacom marka (Bilindik olarak Wacom var. Başka markalar da olabilir fakat Wacom'un Türkiye garantisi var. Garantisi olan markaları tercih etmek daha iyi olur.), ekransız ve grafik çizim tableti olan çizim tabletlerini almak en karlısı olacaktır. Fakat çizim yaptığım cihazda ekran olsun ya da sadece tek cihaz ile çizim yapayım diyorsanız o zaman ekranlı çizim tabletleri ya da dediğiniz, iPad vs. Gibi kalem destekli ve iyi dokunmatikli tablet PC'ler işinizi görecektir. Ekranlı grafik tabletler bayağı pahalı olduğundan tek cihaz üzerinden çizim yapayım veya çizim yaptığım cihazın ekranı olsun istiyorsanız en iyi seçenek iyi dokunmatiğe ve dokunmatik hassasiyetine sahip, kalem destekli tablet PC'ler olur.
Ama bence en iyi, ayrıca fiyat açısından da en uygun olan seçenek, eğer çizim programlarını sorunsuz açan PC'niz veya laptopunuz varsa, grafik çizim tableti.
 
Bilgisayarım var aslında ama ekransız tablet kullanmak zor geliyor bir de Adobe'nin uygulamaları çok pahalı. O yüzden korsan falan lazım o da yavaş olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı