iPhone 11 2023'de alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Root atılırsa root atar modemi güç tasarrufuna alırım. Zaten 100 Mbps altı görüyorum hem Wi-Fi hem de mobil veri olarak.

Hangi teknoloji mağazasında var S23 serisi?

MediaMarkt'ta var.

Acikcasi bana 2 S22 sunsalar bir tanesinin ekran suresi 10-11 saat olacak ama kamerasi S6-S7 duzeyinde olacak, digerininde kamerasi harika olacak ama 3-4 saat ekran suresi verecek. Dusunmeden 3-4 saat ekran suresi vereni secerim, cunku mobil veride benim icin yeterli bir sure. S23 alma sansim olsada S22 alirdim, tasarimi cok seviyorum. Kamerada kayda deger aman aman farklar yok zaten, S22 her turlu standart bir kullanici icin profesyonel duzeyde kamera konusunda.

Bu arada S23, 1080+p + 120 Hz ve 5G mobil veride bile 6-7 saatten asagi inmez. Samsung cihazlarin hepsi alindiktan 1 hafta sonra i 8-9 gun boyunca kendini optimize eder, arka plandaki kaynak tuketimi azalir ve batarya performansi onemli olcude iyilesir. Tecrubeyle sabittir, zaten cesitli forumlarda da bu yazdigimi gormek mumkun.

Arkadaşlar cihazı sıfır almıyorum yani 18 bin TL verip almıyıcam takas yapacağım S22 vb istemiyorum çünkü iOS stabilliğini seviyorum.

MediaMarkt'ta var.

Açıkçası bana 2 S22 sunsalar bir tanesinin ekran suresi 10-11 saat olacak ama kamerasi S6-S7 duzeyinde olacak, digerininde kamerasi harika olacak ama 3-4 saat ekran suresi verecek. Dusunmeden 3-4 saat ekran suresi vereni secerim, cunku mobil veride benim icin yeterli bir sure. S23 alma sansim olsa da S22 alirdim, tasarimi cok seviyorum. Kamerada kayda deger aman aman farklar yok zaten, S22 her turlu standart bir kullanici icin profesyonel duzeyde kamera konusunda.

Bana S22 yetmez S23'ün kamerası nasıl bilmem ama işlemci sağlam ekran süresi eh işte düşüneceğim birazz.

Arkadaşlar cihazı sıfır almıyorum yani 18 bin TL verip almıyıcam takas yapacağım S22 vb istemiyorum çünkü iOS stabilliğini seviyorum.

11 Pro ile takaslayabilme şansın var mı ve takas cihazın ne.

Bana S22 yetmez S23'ün kamerası nasıl bilmem ama işlemci sağlam ekran süresi eh işte düşüneceğim birazz.

S23'ün kamerası HDR olarak çok başarılı. S22'ye göre kamerada geliştirmeler var. En büyük fark bana göre akıcılık ve ısınma olmaması.

Birader, Android istemiyorsan, iOS alacağım diyorsan elinde seçenek yok. Seve seve alacaksın. Zaten numaraları hangisinin daha iyi olduğunu belirtiyor. 12 bulursan onu al, 13 bulursan onu al. Madem ki ille de iOS diyorsun tek seçeneğin almak.

Ben iPhone kullanıcısı olarak 11'in yanına yaklaşmazdım.

11 Pro ile takaslayabilme şansın var mı ve takas cihazın ne.

OnePlus 9 yurt dışı maalesef 11 Pro takas için bulamadım.

S23'ün kamerası HDR olarak çok başarılı. S22'ye göre kamerada geliştirmeler var. En büyük fark bana göre akıcılık ve ısınma olmaması.

Sensörü aynı sanırım 8 gen 2 ve yazılım iyileştirmesi sayesinde sanırım.

OnePlus 9 yurt dışı maalesef 11 Pro takas için bulamadım.

O cihazdan 11'e geçmek istemezdim.
OIS ve ön kamera harici OnePlus 9 daha cazip.

ekran süresi eh işte düşüneceğim birazz.

MediaMarkt'ta var.

.

Bu arada S23, 1080+p + 120 Hz ve 5G mobil veride bile 6-7 saatten asagi inmez. Samsung cihazlarin hepsi alindiktan 1 hafta sonra i 8-9 gun boyunca kendini optimize eder, arka plandaki kaynak tuketimi azalir ve batarya performansi onemli olcude iyilesir. Tecrubeyle sabittir, zaten cesitli forumlarda da bu yazdigimi gormek mumkun.

Su yazdigimi goz onunde bulundur hep. 8 Gen 1'li Galaxy S22 bile 120 Hz ve mobil veride 5 saati goruyordu, TDP degerinin azaltildigi, TSMC dokumu ve verimlilik çekirdeklerinin onemli olcude gelistirilsigi 8 Gen 2 + 200 MAh'da 5 saat ekran suresi imkansiz. Akicilik olarak S22 ile bir fark yok bu arada, magazada denenen ve gecen seneden beri durmadan calisan demo cihazlarin takilmasi normal, iPhone'larda kasiyor boyle bir durumda zaten.

Sensörü aynı sanırım 8 gen 2 ve yazılım iyileştirmesi sayesinde sanırım.

O cihazdan 11'e geçmek istemezdim.
OIS ve ön kamera harici OnePlus 9 daha cazip.

Hocam dediğiniz doğru ama önceden 11 kullanmıştım tadı damağımda kaldı ve OnePlus fiyatı gittikçe düşüyor ben 7.500 almıştım şu an 5 bine kadar düşmüş sıfırları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı