2024'te iPhone 11 alınır mı?

quertyy

Centipat
Daha fazla  
Uzun yıllardır Android kullanıcısıyım artık baydı, iPhone geçeceğim ve bütçemde buna uygun, birkaç arkadaşım seneye güncelleme almaz diyor ama benim için iOS19 falan önemli değil güvenlik güncellemeleri yeterli, sizce alınır mı? Güncelleme almazsa yavaşlar mı?

Güncelleme almazsa yavaşlar mı?

Cihazlarını kasıtlı olarak yavaşlatmakla suçlanan Apple, ABD'deki iPhone kullanıcılarına 500 milyon dolarlık cezayı ödemeye başladı. 2017'de "batterygate" skandalı olarak tarihe geçen olayda birçok kişi bu durumun kullanıcıları en yeni model iPhone cihazları satın almaya zorlamak için bir girişim olduğunu iddia etti

Açıkçası iPhone 11 alınabilecek telefon değil, fiyatını hak etmiyor. Onun yerine Samsung S serisinden sağlam bir telefon alın, sizi uzun süre götürsün.

XS, XS MAX varken neden 11 bağımlılığı var bizim ülkede anlamıyorum.
Tamam güzel telefon tuttu çok sattı okey ama bu saatten sonra gerek var mı?
Hem tasarım hem ekran hiçbir eksik yanı olmayan hatta OLED'li X serisi dururken İPS ekranlı 11'e yönelmek biraz saçma.

XS, XS Max varken neden 11 bağımlılığı var bizim ülkede anlamıyorum.
Tamam güzel telefon tuttu çok sattı okey ama bu saatten sonra gerek var mı?
Hem tasarım hem ekran hiçbir eksik yanı olmayan hatta OLED'li X serisi dururken IPS ekranlı 11'e yönelmek biraz saçma.

Sırf LCD diye niye alt modellere yönelsin? iPhone 11 günlük kullanımda gayet iyi bir XDR ekrana sahip aynı ekranı XR'da koydular bu kadar kafaya takılmadı. iPhone 11 önermiyorum ama alt modellerden kötü olduğu falan da yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı