iPhone 11 alınır mı?

Hocam bence düşünsün şu an kullandıgı cihazda kaç GB depolamış bir baksın sonradan değiştirilmiyor bunlar bir dolar hafızası sonra bir şey yapamazsın fotoğrafları vs silmek zorunda kalırsın aynı şey benim başıma geldi o yüzden diyorum.

Aylık 6,49 TL civarına iCloud alabilirsin.

Hocam bence düşünsün şu an kullandıgı cihazda kaç GB depolamış bir baksın sonradan değiştirilmiyor bunlar bir dolar hafızası sonra bir şey yapamazsın fotoğrafları vs silmek zorunda kalırsın aynı şey benim başıma geldi o yüzden diyorum.

Hocam arkadaş zaten söylemiş konunun başında "bütçem yetmiyor" diye.
Ne bu ısrar? :D

Ayrıca herkesin kullanım şekli farklı, fotoğraf/video manyağı olmayan biri için 64 GB yeter gayet.
Yetmezse 6TL civarıydı galiba, ICloud'dan 50GB alan alabilir.
Ayrıca iPhone 11 taş gibi telefon, arkanıza bakmadan alabilirsiniz.

Ayrıca herkesin kullanım şekli farklı, fotoğraf/video manyağı olmayan biri için 64 GB yeter gayet.

50 GB sürümü 6,49 TL bence bayağı uygun. Alın iCloud keyfine bakın hocam.

Ayrıca iPhone 11 taş gibi telefon, arkanıza bakmadan alabilirsiniz.
Hocam sadece söylüyorum ısrar değil.

128 almaya çalış hocam :p şaka şaka bütçe yoksa yapabilecek bir şey yok.
11 kullanıyorum güzel telefon. Araştırın yine de bazıları ekrana takılıyor bu konuda takıntılıysan uzak dur çünkü 720p ekranı var.
Bir de az sonra çöproid önerenler gelebilir onları görmezden gel. 7bin bandında hiçbir telefon iPhone 11 kadar uzun ömürlü ve performanslı değil. O yüzden başka telefon düşünme bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
64 GB nasıl dolduruyorsunuz ben 32 GB i bile dolduramiyorum.
Her şeyi silmeden tutarsan dolae tabii 64 GB yeter de artar.

Ekran IPS olması dışında tüm özellikleriyle çağa uygun telefondur. Ancak yeni iOS sistem güncellemeleri neticesinde gelecekte sistemin kullanacağı alanın artma ihtimali de var. Benzer şekilde uygulama boyutları da artabilir. Tabi son karar senin :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı