iPhone 11 alınır mı?

9000TL küsur para verip 300 liralık ekranı kullanmak benim hiç hoşuma gitmez yoğun güneş olan yerlerde ekran görünmüyor bile çözünürlüğe gelmiyorum bile.
Bak adı üstün de "sen" gelemiyorsun. Yapacak bir şey yok kardeşim burası Türkiye, İphone kullanmak istiyorsan parayı basacaksın. Ekranın kalitesi de kişinin ihtiyacına ya da isteğine kalmış bir şey.

Kamera açısından iPhone 11 almasa daha uygun olmaz mı hocam arkadaşın istediği o hem. Ve iOS diye bir gerçek var.

iPad kullanan biriyim iPadOS'daki akıcılık hiçbir cihazda yok fakat iPhone 11'in ekranı fiyatına göre vasat ötesi.
Bak adı üstün de "sen" gelemiyorsun. Yapacak bir şey yok kardeşim burası Türkiye, iPhone kullanmak istiyorsan parayı basacaksın. Ekranın kalitesi de kişinin ihtiyacına ya da isteğine kalmış bir şey.

iPhone 12 alsın illaki iPhone istiyorsa veya mi 11 gibi muadilleri var ön kamera harici yeterli telefon.

iPhone 12 alsın illaki iPhone istiyorsa veya mi 11 gibi muadilleri var ön kamera harici yeterli telefon.
9000 TL parası olan birine bende demek isterdim ki git İphone 12 al ama İphone 12'ler şu an ikinci el pazarında bile 11-12k arası. İlle de İphone istiyorsa şu anda alınabilecek telefon hala İphone 11 o fiyata. Yukarı da belirttim zaten eğer İphone takıntın yoksa Android tarafında da muadilleri vardır diye.

9000 TL parası olan birine bende demek isterdim ki git iPhone 12 al ama iPhone 12'ler şu an ikinci el pazarında bile 11-12K arası. İlle de iPhone istiyorsa şu anda alınabilecek telefon hala iPhone 11 o fiyata. Yukarı da belirttim zaten eğer iPhone takıntın yoksa Android tarafında da muadilleri vardır diye.

iPhone 11 güzel ama Türkiye'de değil özellikle ekranı. iPhone XS al desem artık eskidi ben olsam fotoğraflarımı veya videomu düşük çözünürlüklü ekranda görmek istemezdim amacı arada fotoğraf da çekmek.

iPhone 11 güzel ama Türkiye'de değil özellikle ekranı. iPhone XS al desem artık eskidi ben olsam fotoğraflarımı veya videomu düşük çözünürlüklü ekranda görmek istemezdim amacı arada fotoğraf da çekmek.
Yani işte yukarı da belirttiğim gibi, eğer kişisel tercihleri arasında OLED ekran önemli ise bütçesini arttırması gerekli ya da Android tarafında bir cihaz seçmesi gerekli. XS, 11'e göre daha premium bir cihaz ama aşırı eskidiği için o fiyatlar verilmez. Konuyu açan arkadaş 6.7 inch OLED bir telefon kullanmadıysa, İphone 11'in IPS LCD ekranı olmasını fark etmesi pek mümkün değil.

Yani işte yukarı da belirttiğim gibi, eğer kişisel tercihleri arasında OLED ekran önemli ise bütçesini arttırması gerekli ya da Android tarafında bir cihaz seçmesi gerekli. XS, 11'e göre daha Premium bir cihaz ama aşırı eskidiği için o fiyatlar verilmez. Konuyu açan arkadaş 6.7 inch OLED bir telefon kullanmadıysa, iPhone 11'in IPS LCD ekranı olmasını fark etmesi pek mümkün değil.

Çünkü XS Pro serisi bir cihaz XS Max ise şimdiki Pro Max. iPhone 11 ile fiyat farkları da var zaten APK ile ve Pro mod ile uğraşmayacaksa ucuz yollu bulduğu taktirde iPhone 12 en mantıklı cihaz bu arada 12 mini gibi bir seçeneğinde var fakat çok küçük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı