iPhone 11 alınır mı?

Çünkü XS Pro serisi bir cihaz XS Max ise şimdiki Pro Max. iPhone 11 ile fiyat farkları da var zaten APK ile ve Pro mod ile uğraşmayacaksa ucuz yollu bulduğu taktirde iPhone 12 en mantıklı cihaz bu arada 12 mini gibi bir seçeneğinde var fakat çok küçük.
12 Mini'ye bende geçmeyi düşünmüştüm fakat benim için çok küçük bir telefon olduğunu fark edince, daha büyük ekran daha ağır bastı. Gereksiz masraf yapmaktan kaçındım bu yüzden. He şu var, İphone 11 tarafında en büyük eksikliğim Telefoto Lens durumu oldu. O zamanlar XS MAX ya da 11 Pro'ya geçsem mi acaba diye çok arada kaldım daha sonra uğraşmaya üşendim bıraktım öyle.

12 alması için bütçesine bir 2-3 bin TL daha eklemesi gerekli. Ekleyemezse iki seçim hakkı doğuyor, ya İphone 11 alacak ya da Android tarafında muadil bir seçim yapacak.

Kamera ve işletim sistemi önemliyse alınır.

Kamera iyi diyip duruyorsunuz da olan şeyleri de görmüyorsunuz.

Iphoneda video çekerken video kesilmeden ön arka kamera geçişi bile yapılmıyor. Kalkıp kamera için ayfooon diyorsunuz. 🎭🌹🤌🏼

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kamera iyi diyip duruyorsunuz da olan şeyleri de görmüyorsunuz.

Iphoneda video çekerken video kesilmeden ön arka kamera geçişi bile yapılmıyor. Kalkıp kamera için ayfooon diyorsunuz. 🎭🌹🤌🏼

Android tarafında telefon kullanacak olsaydım kesinlikle o telefon S21 Ultra olurdu. Kamera ve özellik olarak gerçekten muazzam bir performansı var.

Android tarafında telefon kullanacak olsaydım kesinlikle o telefon S21 Ultra olurdu. Kamera ve özellik olarak gerçekten muazzam bir performansı var.
Hocam söyleyince fanboy oluyoruz. Kimsede objektiflik yok... 🥀

S20 plus kullanıyorum. 13 Prodan daha iyi ekrana sahip ve kamerası daha keskin çekiyor. 13 Pro alan arkadaşım tükürüğünü yutamadı karşılaştırınca.

Hocam söyleyince fanboy oluyoruz. Kimsede objektiflik yok... 🥀

S20 Plus kullanıyorum. 13 Pro'dan daha iyi ekrana sahip ve kamerası daha keskin çekiyor. 13 Pro alan arkadaşım tükürüğünü yutamadı karşılaştırınca.

Ben hiç sevmem öyle fanboyluk işlerini, sonuçta babamın hayrına vermiyorlar bu telefonu para ile satın alıyoruz. S21 ve S21 Ultra kamera ve ekran olarak zaten bambaşka bir olay. S21 Ultra'nın kamera ve ekran performansına zaten bitiyorum. Uzun yıllardır Apple telefon kullanan biri olarak özellik bakımından Android tarafına göre çok geriden geliyor.

İşlemci ve işletim sistemi olarak çok başarılı bir firma fakat her yeni jenerasyon telefonlarında, yeni nesil işlemci ve ufak tefek yazılımsal özellikler dışında büyük bir yenilikleri olmuyor. S21 Ultra, 13 serisinden önce çıkan bir telefon olmasına rağmen hala kamerasıyla ve ekran kalitesiyle başa çıkamıyorlar ki zaten karşılaştırmalar bunu gösteriyor. Bundan sonra gelecek olan S22 serisinin kalitesini az çok tahmin edebiliyorum kesinlikle.

Ben hiç sevmem öyle fanboyluk işlerini, sonuçta babamın hayrına vermiyorlar bu telefonu para ile satın alıyoruz. S21 ve S21 Ultra kamera ve ekran olarak zaten bambaşka bir olay. S21 Ultra'nın kamera ve ekran performansına zaten bitiyorum. Uzun yıllardır Apple telefon kullanan biri olarak özellik bakımından Android tarafına göre çok geriden geliyor.

İşlemci ve işletim sistemi olarak çok başarılı bir firma fakat her yeni jenerasyon telefonlarında, yeni nesil işlemci ve ufak tefek yazılımsal özellikler dışında büyük bir yenilikleri olmuyor. S21 Ultra, 13 serisinden önce çıkan bir telefon olmasına rağmen hala kamerasıyla ve ekran kalitesiyle başa çıkamıyorlar ki zaten karşılaştırmalar bunu gösteriyor. Bundan sonra gelecek olan S22 serisinin kalitesini az çok tahmin edebiliyorum kesinlikle.

Oldukça objektif bir şekilde değerlendirme yapmışsınız saygıdeğer hocam, kaleminize sağlık. ✍🏼🙌🏼

Ne ise o, iyiyse iyi kötüyse kötü derim mantığını sizde de gördüm. Yalnız olmadığımı hissettim bu mecrada. ☝🏼

Saygılarımı sunarım. 🙌🏼

Kamera açısından iPhone 11 alması daha uygun olmaz mı hocam arkadaşın istediği o hem. Ve iOS diye bir gerçek var.
Arkadaşlar, Android kullanmayı sevmiyorum zaten. Şimdi neden derseniz sevmiyorum, sevemiyorum daha doğrusu. Eskiden android kullanıcısıydım, Apple’a geçince rahatladım. Bu arada fotoğraf çekimi sevdiğimi söylediğim için kamera önerenler olmuş. Dostlar, fotoğraf makinesi isteseydim fotoğraf makinesi önerisi diye konu açardım. + olarak zaten fotoğraf makinesi almak gibi bir planım var telefondan sonra. Ben 11’i aldıktan sonra en az 3-4 yıl kullanmayı hedefleyen biriyim. Yazdığını tüm yorumlar için teşekkür ederim, ama Android alma taraftarı değilim asla.
Ayrıca, sık sık video çeken biriyim, nedense iPhone’un video konusunda diğer markalardan çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. S21 demişsiniz, fakat tasarımı ciddi anlamda bana göre değil. Kötü demeyeceğim, bana göre değil sadece. iPhone fanboy’u da değilim. Sadece kaliteli bir cihaz. Bu arada, ne olur ne olmaz diye 11’in orjinal ekranlarına baktım, 2000 ₺’ye kadar var. Ülkenin durumu bu kadar mı kötü.. 🥺

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı