iPhone 11 alınır mı?

Hocam kamera konusunda birşey söylemem lazım, şimdi telefonlar arasında 2.5k'lık fiyat farkı var. Bazı yerlerde S20 FE'nin daha iyi sonuçlar verdiğini yazmışlardı. Bir de Dxomark testlerinde S20 FE 115, İphone 11 ise 119 puan almış. 4 puan 2.5k etmez gibi geliyor.
Dxomark sitesi pek güvenilir değil. Ama 2.5K fiyat senin için fazlaysa S20 FE al geç derim.
Arkadaşım bizzat karşılaştırmış A52'nin kamerası S20 FE'den daha iyiymiş.
Arkadaşın bir daha karşılaştırmazsa iyi olur. 😀
S20 FE kamera olarak kesinlikle A52 modelinden daha iyi. MP değerine aldanmayın. Sensör kalitesi farkı var.
 
Dxomark sitesi pek güvenilir değil. Ama 2.5k fiyat senin için fazlaysa S20 FE al geç derim.

Arkadaşın bir daha karşılaştırmazsa iyi olur. 😀
S20 FE kamera olarak kesinlikle A52 modelinden daha iyi. MP değerine aldanmayın. Sensör kalitesi farkı var.

MP değerine aldanmıyorum zaten önemli olan lens kalitesi onu biliyorum. Arkadaşımın yakın bir arkadaşı S20 FE aldı karşılaştırmışlar S20'nin sahibi dahil birkaç kişi daha bunu onaylamış. Kendisi söyledi yalan söylüyorsa bilmiyorum ama neden böyle bir konuda yalan söylesin.
 
1-2 ay öncesinde konu açmıştım A52 ile ilgili. Şimdi telefon alacağım. Ama bütçemi artırma imkanı buldum. iPhone 11 64 GB modeli alınır mı? Onu almazsam S20 FE düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
iPhone modellerinin şarjı çok çabuk bitiyor diyorlar kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi doğru mu bu? Ayrıca ekranları AMOLED ekranlara göre kötü mü?

Kanka bir süre kullanırsın sonra çöp uygulamayı desteklemez der ben aynı durumu yaşadım yine de sen bilirsin bak hiç Samsung cihazlarda öyle mi istediğin zaman kullanıyorsun.
 
Mesela 9.3.5 sürümü çok eski bir sürüm neredeyse hiçbir şey yüklenmiyor ama Samsung'un en eski Sürümünde bile YouTube destekliyor yine de sen bilirsin zevkler tartışılmaz 🙂
Hacım dediğin doğru olabilir ama o sürüm çok eski değil mi? Benim bildiğim şuan iOS 15 küsür kullanılıyor güncel. Senin dediğin Android 4.4 sürümünü günümüzde hala kullanmak gibi bir şey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı