iPhone 11 alınır mı?

Cihaz, 6.1 inç büyüklüğünde bir Liquid Retina IPS LCD ekrana sahiptir. Ekran, 828 x 1792 piksel çözünürlüğe ve 326 ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. Bu, net ve canlı görüntüler sunar. Ayrıca, True Tone teknolojisi sayesinde, ekran otomatik olarak ortam ışığına göre ayarlanarak göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.

Ekran ayrıca, geniş renk gamı ve HDR desteği sunar, böylece fotoğraf ve videoları canlı ve gerçekçi bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, ekranın etrafındaki çerçeve oldukça ince olduğundan, ekran alanının büyük bir bölümünü kaplar ve cihazın boyutlarına göre oldukça geniş bir görüntüleme alanı sunar.

Bununla birlikte, iPhone 11'in ekranı OLED değil, IPS LCD'dir. Bu, daha yüksek kontrast oranları ve siyahlar için daha derin renkler sunan OLED ekranlardan biraz daha düşük bir görüntü kalitesi anlamına gelir. Ancak, yine de oldukça iyi bir görüntü kalitesi sunar ve birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak seviyededir.

Lütfen mesajımı tekrar okuyun iPhone 11 piyasanın iyisi demiyorum. MAKUL bir telefon diyorum hatta bunu büyük harflerle yazdım. Piyasada daha iyi telefonlar olduğu zaten açık?
Dediklerinizin hiçbirine katılmıyorum çünkü IPS ekranın iyi olduğunu savunuyorsunuz, özellikle 326 piksel yoğunluğuna sahip panele net ve canlı görüntüler demeniz de saçma. iPhone 11'i bu fiyata almayı mantıklı buluyorsanız size pek bir şey diyemem.

Ülkemiz de fiyatını hak eden kaç ürün var ki zaten? İphone piyasası Andriod'e göre belli. Bence bu fiyatlarda 0 İphone almak daha mantıklı. Daha sonra bir üst modele geçerken daha rahat geçersiniz.

iPhone 11; en az iki sene kadar SIFIR ALINABİLİR VE ALINMASI MAKÛL VE MANTIKLIDIR

Size mantıklı gelmeyen cümleleri okumayabilirsiniz ancak okumadığınız bir yazıya alıntı/cevap yapmamalısınız.
399 dolarlık telefonu 18K'ya almanın neresi makul? İsterse orjinal paneli 400 TL olsun yine de makul falan değil.

Size mantıklı gelmeyen cümleleri okumayabilirsiniz ancak okumadığınız bir yazıya alıntı/cevap yapmamalısınız.
Yanlış bilgilendirme veya konu sahibinin deneyimini olumsuz etkileyecek bir yazı söz konusu ise bal gibide yaparım.

@melihbenmelo hocam sen nerede calisiyorsun ya, soyle de oraya yanlislikla yolumuz dusmesin.

iPhone 11'in su an sifir fiyatina makul demek fanboyluktan da ote bir sey. Fanboyluk bile bir yere kadar. O paraya S22 varken krali gelse iPhone 11 aldirtamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı