iPhone 11 alınır mı?

En az 3-4 yıl daha kullanılabilecek bir telefon iPhone 11.
Tamamdır hocam Ankara'ya döndüğümde bakacağım ilanlara teşekkürler.

Alınır. Ekran dışında bir şey kaybedeceğini sanmıyorum.

Oyun oynamadığınız sürece iPhone 12 Mini'nin bataryası memnun eder hocam.
Alsam 12 Mini alacaktım zaten ama bulamadım hiç.

Bu arada hocam kesin iPhone 11 alacaksanız elinizdeki S20 FE'yi alabilirim fiyatı da uygunsa tabii. Ağustos ayında Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum fiyat olarak ne düşünürdünüz acaba.

Bu arada hocam kesin iPhone 11 alacaksanız elinizdeki S20 FE'yi alabilirim fiyatı da uygunsa tabii. Ağustos ayında Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum fiyat olarak ne düşünürdünüz acaba.
Fiyatı daha düşünmedim sizide kırmak istemem ama babamın arkadaşına satacağız gibi duruyor hocam...

Selam arkadaşlar. Artık Android'den bıktım diyemem ama heyecan yaşamak istiyorum IOS'a geçerek. Bütçemde sadece iPhone 11'e el veriyor maalesef. Nadiren PUBG ve PES oynuyorum onun dışında günlük kullanım, sosyal medya falan. Beni memnun eder mi 2. el iPhone 11?
Valla bütçeni arttırabilirsen iPhone 11 Pro'ya geç ama arttıramam diyorsan, 11 alabilirsin günlük kullanımda üzmez.

Valla bütçeni arttırabilirsen iPhone 11 Pro'ya geç ama arttıramam diyorsan, 11 alabilirsin günlük kullanımda üzmez.
11 Pro bulamadım hocam varda eski ilan var hep.

S20 FE’nin OLED panelinden sonra iPhone 11’in ekranı biraz canınızı sıkabilir ama genel olarak 11 daha iyi bir telefon.

S20 FE’nin OLED panelinden sonra iPhone 11’in ekranı biraz canınızı sıkabilir ama genel olarak 11 daha iyi bir telefon.
Hocam aniden bir iOS geçme isteği geldi bende 11'in beni mutlu edebileceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı