iPhone 11 alınır mı?

Hocam kronik sorunlu s22yi ile yanımda powerbank ve soğutucu fan taşıyacagima 11 daha mantıklı geliyor.
Ben video cekerken ısınıp video takılan bir telefonu ne yapayim ki
S22 yerine S23 bakın hocam. Bataryasını S22 ve S21 serisine göre çok geliştirmişler. Bir de bataryası için 11 alacağınızı söylemişsiniz 11'in bataryası S23'ü geçtim S22'ye göre bile kötü.

Ben cihazı kendi öznelinde değerlendirmek istiyorum. iPhone fiyatlarına sonra değineceğim. Öncelikle iPhone 11 şu tarih itibariyle çıkışından 3 yıl 11 ay geçmiş bir cihaz. Yakın bir zamanda 4 yaşına girecek. 4 yaşında ki bir telefon için donanımsal olarak henüz o kadar eskimedi. A13 Bionic TSMC'nin ikinci nesil 7nm süreciyle üretilmişti. Bunun avantajlarını halen taşıyor üstünde. Performans anlamında bir sıkıntısı yok. Zaten Apple tarafında çipsetler genellikle çıkışının 5. ve 6. yılından itibaren gözle görülür performans kayıplarına uğruyor.

iPhone 11 donanımsal anlamda güçlü dedik. A13 Bionic ve kısa vade de iOS için minimum gereken RAM miktarını karşıladığı için (4 GB) 2 majör sürüm daha almasını bekliyorum ben. Kamera içinde beklentinize göre iyi denebilecek bir kamerası var halen. Lakin cihaz ekran, kasa ve pil konusunda günümüz standartlarının altında. Kendi öznelinde iyi bir cihaz ama şu an ki fiyatıyla asla alınmaz. Aynı fiyat bandında ki S23 ile karşılaştırırsanız komik duruyor. Yepisyeni bir S23 almak varken 4 yıllık LCD ekranlı ve tasarımı miadını doldurmuş bir cihaza 25K verilmez bundan sonra. Ancak ikinci elde uygun fiyata bulursanız alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı