iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
20000
Ben bir süre sonra ki bu dediğime epey oluyor, CoD : Mobile oynayamamaya başladım. Büyük haritalarda kasmaya başladı, sonra War Thunder'da keza aynısı ve ısındığı için ekran parlaklığını kısmaya başladı gıcık oldum, 15 Pro aldım. Apple'ın efsane modelleri içindedir ancak eskidiği de bir gerçek. İşletim sisteminden bağımsız, işlemcisi de yetişmiyor.
Bence günlük kullanım dışına çıkılmıyorsa halen tercih edilebilir.

Teşekkürler. Peki s22 22 bin lirayken s23 üzerine koyacağım 6 bin lira farkı hak edecek bir cihaz mı?
S23'te, S22'de olan ısı ve batarya problemlerini çözdüler. Aradaki farkı kesinlikle hak eder. Daha önce bir konuya cevap atmıştım S22'nin 1 sene sonra batarya sağlığı %89 ve ekran süresi 4 saat. Bu Apple'ı eleştirdikleri hızlı şarj olayı bazı ayarsız modelleri çabuk yıpratıyor.

Bence günlük kullanım dışına çıkılmıyorsa halen tercih edilebilir.
Günlük kullanım için ev arkadaşım iP6S kullanıyor. Hala kullanılıyor. 11 hayli hayli kullanılır.

Bütçe bu kadar yüksekken daha iyi alternatifler olabileceğini düşünüyorum, Samsung'un üst düzey modellerinden birisi alınabilir veya illa iPhone tercih edecekseniz düz model değil de ondan bir sonra çıkmış modeli almanızı öneririm. Düz modeller genelde çok hatalı oluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı